Espanyol

L’Espanyol prescindeix d’Oier i renovarà del tot la porteria

El poter basc deixa el club després de jugar nou partits en totes les competicions en dos anys i mig de blanc-i-blau

L’Espanyol, que poc abans havia confirmat la cessió de Víctor Gómez a l’Sporting de Braga, ha confirmat aquesta tarda que el porter basc Oier Olazábal no continuarà al club la temporada que ve. El guipuscoà no entrava en els plans pel curs que ve i acabava contracte, tot i que el conjunt blanc-i-blau haurà de pagar una penalització per no executar l’any opcional que tenia de contracte –la quantitat és pràcticament irrisòria, d’uns 30 mil euros–.

D’aquesta manera Oier tanca la seva etapa com a jugador blanc-i-blau després de dues temporades i mitja, en les que només ha pogut jugar nou partits, ja que sempre ha estat a l’ombra de Diego López, un altre dels jugadors que ha deixat el club aquest estiu. Amb aquestes dues baixes a la porteria l’Espanyol es queda només amb el tercer porter Joan Garcia –que ha jugat els partits de copa– sota pals de cara la temporada que ve, tot i que es possibles que se li busqui una cessió perquè pugui tenir minuts de qualitat. La renovació a la porteria a l’equip de Diego González, doncs, està assegurada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)