Espanyol

L’opció Vilhena continua vigent

Espanyol. El club busca fórmules per quedar-se el futbolista neerlandès, que és lliure aquesta temporada per normativa FIFA

Tonny Vilhena és una opció per a l’Espanyol. El jugador vol continuar de blanc-i-blau, el club també l’hi veu, però ho està mirant, tot plegat. Vilhena va aterrar al mercat d’hivern passat cedit pel Krasnodar rus amb opció de compra, però ara el futbolista, que té contracte fins al 2024, podria quedar lliure el següent curs emparat per la normativa de la FIFA que permet als jugadors que pertanyen a clubs russos i ucraïnesos a suspendre’n la vinculació per una temporada. “Hem d’estudiar-ho bé”, va indicar Mao Ye, el CEO de l’entitat periquita al programa Tiempo de Espanyol. “Estem estudiant-ho a nivell legal, amb els bancs, quines limitacions hi ha de pagament. I el jugador té quantitats pendents per cobrar del Krasnodar. Estem treballant amb els agents”, va manifestar el dirigent de l’entitat blanc-i-blava, que no és l’única de LaLiga amb problemes per efectuar moviments en el mercat perquè està condicionada pel límit salarial.

Amb participació

Des del seu aterratge el mes de gener, Vilhena es va convertir en una figura imprescindible per a Vicente Moreno i va tenir molta participació. El futbolista neerlandès, un migcampista d’anada i tornada en la seva etapa al Feyenoord i lateral esquerre al Krasnodar, a l’Espanyol la seva demarcació va ser la d’extrem esquerre. En la lliga, va disputar 17 partits, 13 com a titular, amb un total de 936 minuts i una diana. El seu futur es resoldrà els propers dies.

Diego López, al Rayo

Sentinella de l’Espanyol les darreres sis temporades, Diego López és ara nou porter del Rayo Vallecano. El porter gallec, un dels capitans de l’equip blanc-i-blau abans de marxar després que el club no li renovés el contracte, signa per una campanya amb el conjunt madrileny. De 40 anys –al novembre en fa 41–, suma una nova experiència a una àmplia trajectòria trajectòria sota pals: Real Madrid (2006-2007 i 2013-2014), Vila-real (2007-2012), Sevilla (2012), Milan (2014-2016) i Espanyol (2016-2022). El porter tornarà aviat a l’RCDE Stadium, ja que en la segona jornada de lliga, en un partit programat per al 19 d’agost, el Rayo visitarà l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)