Espanyol

Arrenca l’era de Martínez

Espanyol. Diego Martínez dirigirà avui el primer entrenament com a tècnic blanc-i-blau amb 24 jugadors. No hi seran RDT, Pol Lozano i Álvaro Vadillo, amb permís del club

El nou projecte de Diego Martínez ja està en marxa. Ahir fins a 24 jugadors, entre el primer equip i el filial, van tornar de vacances per sotmetre’s a les habituals proves mèdiques i físiques a la clínica Corachán de Barcelona. Els serveis mèdics del club no van detectar cap complicació en el retorn dels jugadors, i avui a la tarda tots ells trepitjaran la gespa de la ciutat esportiva Dani Jarque per assistir al primer entrenament de Diego Martínez com a tècnic blanc-i-blau.

En aquestes primeres sessions, que serviran per posar a punt els jugadors per als primers amistosos de la pretemporada, el nou tècnic no podrà disposar de Raúl de Tomás ni Pol Lozano, amb permís del club fins a mitjans de mes perquè van iniciar les vacances més tard que la resta dels seus companys a causa de la convocatòria amb la selecció espanyola i l’ascens mitjançant el play-off amb el Girona, respectivament. El tercer jugador que de moment tampoc hi serà és Álvaro Vadillo, per un assumpte personal.

D’altra banda, els jugadors del filial que han entrat en dinàmica del primer equip per a aquesta pretemporada són els porters Joan Garcia i Ángel Fortuño; els defenses Omar, Rubén Sánchez i Simo; el migcampista Gori, que s’ha recuperat d’una greu lesió que es va fer l’octubre passat, i els atacants Jofre Carreras i Luca Warrick. Destaquen les absències de Dani Villahermosa i Roger Martínez. Villahermosa va disputar els primers minuts amb el primer equip en l’últim partit de la temporada passada a l’RCDE Stadium contra el València i va fer una exhibició. Per la seva banda, Roger Martínez allarga les vacances, ja que va estar amb la selecció espanyola sub 18 disputant els Jocs Mediterranis.

Així doncs, l’Espanyol torna a la feina amb només dues novetats, Joselu i Brian Oliván, i fins a deu baixes respecte a la plantilla del curs passat, entre les quals destaquen les de Diego López, David López, Melendo i Dídac, que després de molts anys a l’entitat blanc-i-blava no es retrobaran amb els seus companys habituals. També han dit adeu Oier, Mérida, Yangel Herrera, Loren, Morlanes i Víctor Gómez. A més, la continuïtat de Dimata i Miguelón no està assegurada.

El pla de treball de la primera setmana consistirà en tres dies amb sessions dobles al matí i a la tarda (dimecres, dijous i divendres) i dos dies amb una única sessió (dimarts i dissabte). A mesura que vagi avançant la setmana, s’anirà introduint el treball amb pilota, i és que l’Espanyol disposa de tretze dies per preparar el seu primer compromís de l’estiu. Diego Martínez debutarà com a tècnic blanc-i-blau contra el Montpeller el dissabte 16 de juliol a les 18.30 h. Just després d’aquest partit els blanc-i-blaus es desplaçaran a Marbella per fer l’estada de pretemporada entre el 18 i el 29 de juliol, on jugaran, com a mínim, dos amistosos, encara per definir. Una vegada els blanc-i-blaus abandonin les terres malaguenyes, es desplaçaran a Anglaterra per afrontar un altre compromís de preparació contra el Brighton and Hove Albion el 30 de juliol a l’Amex Stadium. A banda d’aquests partits, l’entitat blanc-i-blava està treballant per tancar algun amistós més i, així, afinar la preparació de cara a la primera jornada de lliga, que serà el 13 d’agost contra el Celta.

PRIMER AMISTÓS

Diego Martínez debutarà contra el Montpeller el 16 de juliol a la CE Dani Jarque
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)