Espanyol

Diego Martínez ja mana sobre la gespa

Espanyol. El tècnic va dirigir ahir la primera sessió d’entrenament de la pretemporada a la ciutat esportiva Dani Jarque

L’Espanyol va tancar les vacances dilluns, però ahir al matí encara hi va haver un bon grapat de jugadors de la plantilla que van passar les respectives proves mèdiques de la pretemporada a la clínica Corachán de Barcelona. A la tarda, a la ciutat esportiva Dani Jarque tota la plantilla, amb les absències amb permís de Pol Lozano, RDT i Vadillo i els jugadors del filial Joan, Ángel, Fortuño, Omar, Rubén Sánchez, Simo, Jofre, Gori i Lucca Warrick es va realitzar la primera sessió d’entrenament sota les ordres del tècnic gallec Diego Martínez, que va tenir el primer contacte amb els seus jugadors.

L’ambient en la sessió d’entrenament va ser distès, amb una dosi de càrrega física que s’incrementarà en els pròxims dies. I és que des d’avui fins divendres els blanc-i-blaus faran dobles sessions d’entrenament al matí i a la tarda, mentre que al cap de setmana faran una sessió matinal el dissabte i descansaran diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)