Espanyol

Edu Expósito serà el cinquè reforç blanc-i-blau

Espanyol. El jugador de l’Eibar, que era a l’agenda del Girona, reforçarà el mig del camp de l’equip de Diego Martínez

L’espanyol necessita fitxatges i està a punt de tancar-ne un. Edu Expósito, migcampista de l’Eibar, serà el següent a incorporar-se al club blanc-i-blau. Tal com va avançar La Grada, el club pagarà 4,5 milions d’euros més variables pel català, que firmaria per les pròximes cinc temporades –acabava contracte amb el conjunt basc el 2024–. L’acord entre Espanyol i Eibar és total i el fitxatge es podria fer oficial en les pròximes hores. Expósito, de 26 anys, va ser un dels jugadors més destacats de l’Eibar la temporada passada. El migcampista va disputar 45 partits, va fer 9 gols i va repartir 6 assistències.

El migcampista de Cubelles era un dels futbolistes pretesos pel Girona, entre altres equips. Expósito, però, ha preferit el projecte blanc-i-blau. L’any passat, el català ja va estar a punt d’abandonar la disciplina de l’Eibar, amb el qual no va jugar els primers partits de lliga. Un any després, compliria el seu desig de tornar a jugar a primera. De confirmar-se l’operació, es convertiria en el cinquè fitxatge de l’Espanyol per a aquesta temporada després de les arribades de Lecomte, Brian Oliván, Vini Souza i Joselu. El tècnic, Diego Martínez, va reconèixer ahir que calen jugadors. “És una obvietat. Som conscients que necessitem incorporar futbolistes. Cada vegada queda menys temps, però confiem que la planificació arribi a bon port. La lliga comença la setmana que ve, però el mercat es tanca el 31 d’agost.

Test exigent per acabar

L’Espanyol tanca avui els amistosos de pretemporada enfrontant-se al rival amb més cartell fins ara. S’enfronta al Nàpols (20.30 h), un equip que va acabar tercer i que tornarà a disputar la Champions. Els blanc-i-blaus han viatjat a Itàlia sense RDT i amb només dotze futbolistes del primer equip. S’han quedat a Barcelona els jugadors que no compten per al tècnic i els que arrosseguen diverses molèsties físiques. L’Espanyol intentarà millorar la pobra imatge oferta dissabte passat a Brighton, on va perdre 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)