Espanyol

L’Espanyol surt viu d’Itàlia (0-0)

L’Espanyol ha aconseguit sortir viu de l’estadi Teofilo Patini. Contra un rival de Champions, el Nàpols, els blanc-i-blaus s’han vist superats en totes les facetes del joc, però la solidesa en la defensa i les grans actuacions de Lecomte han impedit que els periquitos perdessin l’últim partit d’aquesta pretemporada abans de la seva estrena en la lliga.

El Nàpols ha sortit al camp com una piconadora, sobretot amb l’assetjament constant del seu davanter Osimhen, que ha buscat amb insistència la porteria defensada per Lecomte. Als tres minuts Cabrera ha estat providencial per tallar un xut del nigerià a boca de canó. Poc després, el davanter del conjunt napolità l’ha tornat a tenir després d’una badada defensiva dels blanc-i-blaus en zona perillosa. Aquest bagatge ofensiu dels locals ha continuat al llarg de tota la primera part. Una circulació ràpida de la pilota juntament amb una pressió alta de l’Espanyol els ha permès trobar amb certa facilitat els espais per generar ocasions de perill. Aquest domini dels italians, però, no s’ha materialitzat en gols gràcies a la gran actuació de Lecomte, que va agafant confiança després d’un any en blanc a l’Atlético.

La segona part ha començat amb males notícies per als blanc-i-blaus, que han vist com Darder havia d’abandonar el terreny de joc lesionat després d’un fort cop. En aquest segon temps l’Espanyol ha intentat trepitjar més l’àrea contrària, i en el minut 13 han tingut la primera gran ocasió del partit amb un xut de Vinícius a la sortida d’un córner. La segona oportunitat per avançar-se en el marcador no ha arribat fins a la mitja hora de joc, amb un xut potent de Luca des de la frontal. Al final, empat sense gols que deixa sensacions ben diferents a tots dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)