Espanyol

Wu Lei: “L’Espanyol sempre estarà al meu cor”

L’Espanyol ha anunciat aquest matí que Wu Lei abandonava el club català per tornar al futbol xinès. El davanter ha vestit la samarreta blanc-i-blava durant tres temporades i mitja i s’ha guanyat l’afecte de l’afició gràcies al seu treball sobre la gespa. Cal destacar que es va convertir en el primer jugador xinès a marcar a LaLiga i també en una competició europea. Després d’anunciar-se la seva marxa, el jugador xinès ha fet unes declaracions davant els mitjans de comunicació.

“L’Espanyol sempre serà el meu equip i jo un perico més. Per mi, un jugador xinès, no és fàcil jugar a Europa. Aquí sempre he sentit l’afecte de l’afició i m’ho guardaré sempre al meu cor”.

A més, ha llençat un missatge d’agraïment a l’afició blanc-i-blava: “Moltes gràcies a l’afició pel seu afecte. Des del primer dia que vaig arribar aquí he sentit el seu suport i entusiasme. Estareu al meu cor i us estimaré per sempre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)