Espanyol

Diego Martínez: “Comencem el viatge: a lluitar”

Espanyol. El tècnic, tot i reconèixer les circumstàncies complicades que viu l’equip, té “confiança absoluta” pel debut a Vigo i destaca “la mentalitat de la plantilla”

L’Espanyol debuta aquest dissabte contra el Celta a Balaídos (17h) en la primera jornada de lliga. Amb molts fronts oberts a la plantilla pel que fa a possibles sortides i arribades pendents, l’equip arriba a Balaídos després d’una pretemporada més que irregular. Diego Martínez ha assegurat que no podrà comptar amb RDT, Puado, Pedrosa ni Pol Lozano, lesionats. El tècnic ha parlat del rival, de l’Espanyol que espera i de noms propis com Edu Expósito, RDT i Pol Lozano.

Partit contra el Celta

“Ens enfrontem a un gran equip, que porta jugant amb la mateixa idea des de fa molt temps i amb el mateix entrenador que té jugadors diferencials com Aspas i que ens exigirà moltíssim a tots els nivells. Pel que fa a nosaltres, esperem ser un equip competitiu, treure el màxim nivell del que som ara mateix. Volem millorar la versió respecte al partit anterior cada setmana i poder-nos anar acostant a allò que volem ser, sent encara un equip en construcció. Anem amb la motivació i il·lusió de tornar a competir.”

Baixes

“No hi seran per lesió Pol Lozano, Puado, Pedrosa, RDT i Gori. Òscar Gil està disponible.”

Edu Expósito

“Ha estat entrenant, ha vingut en bones condicions i amb molt bona actitud. Necessita el seu procés, però crec que arriba amb una experiència i maduresa perfecta pel projecte on arriba. Anirà convocat a Balaídos i veurem si participa.”

Pol Lozano

“Pol és un jugador més de la plantilla que està competint per un lloc amb els companys de posició, lamentablement una lesió li ha impedit estar al cent per cent i s’està recuperant. Però és un més, esperem que competeixi i puguem gaudir d’ell i que arribi a la seva millor versió. A partir d’aquí, el mercat...”

RDT

“Només podem controlar el que és controlable. I això passa per treure l’equip més competitiu demà a Balaídos. Crec en el projecte, en els jugadors i crec que els que surtin a la gespa tindrem el privilegi de defensar aquest escut, i a això anirem. Viatge, entrenament, partit, millorar, això és el que podem controlar. La resta, és indiferent el que puguem pensar. Però sí que crec que ha de canviar el fet que es tanqui el mercat amb tres jornades jugades.”

Competir

“És molt important el nivell de concentració en un futbol tan igualat i on marquen els detalls. I competir és també intentar que les nostres virtuts s’imposin a les del rival el màxim de temps possible. L’actitud, la intenció i el voler fer les coses és innegociable. Independentment de les circumstàncies complexes que ens rodegen, tinc l’absoluta confiança que donarem el millor de nosaltres. Estem junts i cohesionats, ens falta molt, però hi crec.”

Virtuts de la plantilla

“Tenim encara molt marge de construcció. Potser ara és un inconvenient, però pot arribar a ser una oportunitat. Però, sobretot, em quedo amb les ganes de preparar-se, autoexigir-se, voler créixer... És el primer pas, la mentalitat. Crec que això és el que et sosté.”

Pedrera

“La pedrera de l’Espanyol sempre ha estat sempre essència del club. Potser hem hagut d’anar més ràpid del que tocava en aquest inici, però estic content amb ells. A partir d’aquí, els mèrits, el rendiment i paciència. Portar-ho amb naturalitat. Insisteixo, el rendiment és el que marca la diferència perquè un jugador jugui o no jugui.”

Debut a Vigo

“Per mi és molt especial poder debutar amb l’Espanyol a casa meva, a la meva terra i davant la meva família. Comencem el viatge, a lluitar. Una qüestió de fe.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)