Espanyol

Diego Martínez: “Estic molt orgullós de l’equip”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, que avui ha debutat en partit oficial a la banqueta blanc-i-blava, ha comparegut en roda de premsa després l’empat a 2 davant el Celta en el primer partit de la temporada en Lliga. Aquestes han estat les seves declaracions.

Valoració del partit

“Veníem d’una situació molt complexa. Durant la pretemporada hem tingut moltes circumstàncies adverses i realment avui l’equip ha demostrat que tenen compromís i fe. Hem fet una molt bona primera part i crec que no mereixíem anar perdent en el descans. Té molt mèrit empatar després d’anar perdent 2 a 0 davant un equip amb un nivell tècnic tan alt com el Celta de Vigo. Estic molt orgullós de l’equip”.

Nivell de l’equip

“Per crear s’ha de creure i aquest equip creu. Més enllà de les dificultats i que avui podríem haver marxat amb un resultat advers en forma de derrota, crec que l’equip ha demostrat altres valors que ressalten el que és l’equip en majúscules. No era fàcil amb les circumstàncies amb què arribàvem. Hem de tenir paciència per trobar el millor nivell de cada un. A aquests jugadors el que no se’ls pot negar és esforç, compromís, actitud, fe”.

Primera part

“Tots coincidíem que el camí del partit era bo. Aquell gol al final de la primera part no feia justícia als mèrits de l’equip. Empatar un 2 a 0 té molt mèrit venint de les circumstàncies que hem viscut tota la pretemporada”.

Falten fitxatges

“L’equip ha donat tot el que tenia. Tots som conscients, tant el club com l’afició, que encara estem per fer i som un equip incomplet ara mateix, però encara queda molt temps de mercat. Els punts van passant i, per això, aquest equip no es pot rendir i sempre ha de donar la cara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)