Espanyol

Reforços esperançadors

Espanyol. Joselu i Expósito van debutar en partit oficial amb la samarreta blanc-i-blava i van ser decisius en l’empat contra el Celta

L’Espanyol va aconseguir un empat de mèrit contra el Celta gràcies als gols de dos jugadors que acaben d’aterrar a l’entitat blanc-i-blava, Joselu i Edu Expósito. Amb el reguitzell de sortides que hi ha hagut al club periquito en aquest mercat d’estiu, és evident que els reforços que estan arribant, així com els jugadors del planter, han de fer un pas endavant. De moment, aquestes expectatives s’estan complint. A Balaídos, Diego Martínez va alinear quatre fitxatges en l’onze titular: Lecomte, Oliván, Vini Souza i Joselu. Aquest últim, que està cridat a ser el davanter de referència de l’equip si finalment RDT marxa, va ser providencial per situar el 2 a 2 definitiu des del punt de penal. Abans, en la pretemporada, ja va evidenciar el seu olfacte golejador amb dues dianes, contra el Lilla i el Brighton.

L’altre jugador que va destacar per sobre de tots és Edu Expósito. El migcampista va debutar amb la samarreta blanc-i-blava sortint des de la banqueta en el minut 56 i només quatre dies després de la seva presentació. Amb molt poc temps per adaptar-se a l’equip, va demostrar compromís per aquests colors i només va tardar quinze minuts a estrenar-se com a golejador amb aquest escut.

Així doncs, els fitxatges que s’han fet fins ara són esperançadors per tot el que han aportat a l’equip en el poc temps que fa que són a Barcelona. Tot i això, no s’ha d’amagar la necessitat imperiosa dels blanc-i-blaus de continuar reforçant l’equip per aspirar a més.

Jofre Carreras, cedit al Mirandés

L’Espanyol va fer oficial la sortida de Jofre Carreras, que amb 21 anys se’n va al Mirandés en qualitat de cedit per una temporada sense opció de compra. L’extrem català, que ha renovat el contracte amb el club blanc-i-blau fins al 30 de juny del 2026, jugarà aquest curs al conjunt de Miranda de Ebro, que milita a la segona divisió, per tenir més minuts i continuar la seva progressió. En aquesta pretemporada, Carreras va participar en quatre partits –Montpeller, Las Palmas, Balompédica Linense i Brighton– dels sis que van disputar els de Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)