Espanyol

Vinícius Souza: “Som una família, sempre junts”

El pivot brasiler ha assegurat que “ha fet realitat un somni” amb el seu debut contra el Celta i ha explicat que està “veient vídeos de cada jugador del Rayo” per preparar el pròxim partit

L’Espanyol ha començat a preparar el partit del pròxim divendres davant el Rayo Vallecano (20h). Serà el debut en partit oficial aquesta temporada a l’RCDE Stadium. La plantilla va fer valer a Balaídos el lema del grup en aquest tram inicial: “qüestió de fe”, ho va deixar clar Diego Martínez en la prèvia del primer partit contra el Celta. I així va ser. Competir fins al final per treure un punt més que meritori en el darrer minut.

L’equip va mostrar que té una actitud immillorable i que donarà el màxim que tingui. Però també va quedar clar que aquest màxim s’ha de fer créixer. Falten peces, no poques, i millorar en moltes coses a partir d’aquí. Però les sensacions dels arribats fins ara van ser positives. Van estrenar-se com a golejadors dos dels nous fitxatges, Edu Expósito i Joselu. També va debutar com a periquito i a la lliga espanyola el pivot brasiler Vinícius Souza. Vini ha parlat avui d’aquest primer partit, del compromís del grup i del pròxim duel contra el Rayo.

Debut a la lliga

“Estic molt content. He fet realitat un somni. El meu primer partit i jugar a la lliga espanyola era un somni per a mi i la meva família.”

Qüestió de fe, lluitar fins al final

“Som una família, sempre junts. Córrer i donar el màxim els uns pels altres. Competir, i hem de guanyar, és una característica d’aquesta família que som aquí a l’Espanyol.”

Equip unit

“És el més important, estem sempre junts. Cada partit i cada entrenament donar el màxim, aquest és el nostre propòsit.”

Pròxim partit davant el Rayo Vallecano

“Segur que farem un partit amb molta confiança i moltes ganes. Jo no coneixia el Rayo, però he estat mirant vídeos cada dia de cada jugador que tenen. Tots els partits en aquesta lliga són molt durs, hem de fer la nostra feina i jugar amb molta confiança.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)