Espanyol

Diego Martínez: “Amb els jugadors que volen estar aquí no ens ha arribat”

Sincer, concís i clar, Diego Martínez ha atès als mitjans de comunicació per valorar la derrota del seu equip contra el Rayo Vallecano en l’estrena al RCDE Stadium.

El resultat

“Pel que fa al resultat marxem disgustats ja que volíem la victòria en l’estrena a casa. No és el debut somiat però ens quedem en les fases bones del partit”, deia el tècnic de l’Espanyol, que afegia: “Hem començat molt bé durant la primera mitja hora, però no hem fet gol. La dinàmica era bona però hem marxat amb un 0-1 dolorós. Hem fet tres pals i totes les accions que semblaven que es posaven a favor nostre, al cap de pocs minuts se’ns giraven en contra”, ha dit Diego Martínez.

Les jugades polèmiques

“L’expulsió d’en Sergi Gómez és una interpretació, la de Lejeune són dues grogues clares. El que és increïble és no haver fet gol, ja que hagués canviat el partit per complet”, es lamentava el gallec, que ha puntualitzat: “En la segona part hem arriscat i hem deixat espais per buscar entrar de ple en el partit però no ha pogut ser”.

I ara el Madrid

“Hem de millorar pensant en 36 jornades no pas només en el Madrid. Amb els jugadors que volen estar aquí no ens ha arribat i ens tocarà patir”, ha dit el tècnic blanc-i-blau, que referent al mercat de fitxatges ha afegit: “Fins que no tanqui el mercat hem de jugar partits i mirar de competir el màxim. Tardarem més temps del que esperàvem però hem de seguir treballant, no ens queda un altre”.

Reajustar objectius

“Hem de fer un replantejament i ara toca patir. Em quedo sorprès que no hàgim fet cap gol. Ens hem enfrontat a un equip complet i rodat com a bloc i nosaltres estem incomplets” ha analitzat el de Vigo, que felicitava als seus: “Felicito als meus jugadors perquè no han parat de lluitar fins el final. Ho hem donat molt, hem arriscat un jugador com Puado, però és cert que quan lluites tant i no obtens el premi de res toca aixecar-se i seguir”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)