Espanyol

L’Espanyol cau per la mínima contra el Sevilla (2-3)

L’Espanyol haurà de continuar esperant per aconseguir la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium. Després de les derrotes contra el Rayo i el Real Madrid, avui han caigut contra el Sevilla per 2 a 3. Un partit que, tot i que se’ls hi ha posat molt complicat amb un 0 a 3 inicial, han estat a punt de capgirar gràcies a les dianes de Joselu i Braithwaite.

El Sevilla ha sortit com una piconadora, sabent de tot el que es jugaven en aquest partit. I en la primera que han tingut no han fallat. Abans d’arribar al minut de joc, Lamela no ha perdonat davant Álvaro Fernández, que en un mà a mà amb el porter li ha fet una sotana per enviar la pilota al fons de la xarxa. L’Espanyol, lluny d’abaixar els braços, ha estat capaç de remar contra corrent i treure de dins la seva millor versió per sotmetre constantment al Sevilla tancant-lo en la seva àrea i generant moltes ocasions de perill. En el 7’ els blanc-i-blaus han disposat de fins a tres ocasions de les botes de Joselu i Edu Expósito. Però, el Sevilla, amb molt poc estava generant molt. En el 14’ Álvaro Fernández ha hagut de fer una gran aturada per evitar la diana d’En-Nesyri, i en el 22’ una altra rematada des de la frontal de Jordán. Amb aquesta insistència, ha acabat arribant el segon. A la sortida d’un córner, el porter periquito ha salvat en la mateixa línia de gol la rematada d’En-Nesyri, però en la segona jugada, Carmona ha aparegut per aprofitar el refús i ampliar les distàncies en el marcador (27’). Com en la primera diana, els locals han reaccionat ràpidament, i Joselu ha perdonat una ocasió claríssima dins l’àrea. L’equip orientat per Diego Martínez ha intentat inquietar més a Bono, però han trobat dificultats per arribar amb claredat en els metres finals. Els últims minuts de la primera part han estat frenètics. En una bona internada, Joselu ha tingut la més clara pels locals fins aleshores amb una rematada que s’ha estavellat al pal (42’). Però del possible 1 a 2, s’ha passat al 0 a 3 amb la diana de Carmona després d’aprofitar una errada de Cabrera. Just abans del xiulet per anar als vestidors, l’Espanyol ha retallat distàncies amb un gol de Joselu des del punt de penal per mans dins l’àrea d’Acuña.

A la represa, els de Diego Martínez han sortit amb intensitat i buscant amb insistència la porteria defensada per Bono, però no trobaven els espais davant una defensa sòlida i ben col·locada. El tècnic blanc-i-blau, a la desesperada, no li ha quedat una altra que treure pólvora en atac per intentar capgirar el matx, i Dani Gómez ha entrat per Edu Expósito. Amb dos puntes a dalt, han aconseguit escurçar les distàncies amb un gol de Braithwaite en el 61’ després d’una centrada lateral d’Óscar Gil. Amb aquesta diana, Cornellà ha embogit i ha tornat l’emoció al partit. L’Espanyol, bolcat en atac, s’ha mostrat amb les idees més clares i les ocasions no han parat d’arribar. És per això que al Sevilla se li ha acabat fent llarguíssim el partit, i han intentat anestesiar-lo a través de la possessió. Però han tornat a veure com tot se li complicava quan en el 83’ Lamela ha estat expulsat per dobla targeta groga per una entrada sobre Brian Oliván. Els últims instants han estat de clar color local, amb un assetjament constant a la porteria rival. Al final, però, el gol no ha arribat i els blanc-i-blaus han acabat perdent per la mínima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)