Espanyol

L’enlairament de Calero

Espanyol. El defensa, que afronta la quarta temporada de blanc-i-blau, ha adquirit, per fi, l’estatus que se li suposava quan va arribar

A Fernando Calero li ha costat fer-se un lloc a l’eix de la defensa de l’Espanyol. Aterrat l’estiu del 2019, procedent del Valladolid a canvi de vuit milions d’euros, com un dels centrals del moment, el castellanolleonès no havia mostrat el seu potencial de blanc-i-blau fins fa ben poc. En el primer curs (2019/20), l’equip va baixar i ell només va ser 12 partits titular; en el segon (2020/21), a segona, tampoc es va assentar i va sortir d’inici en 23, i en el següent (2021/22), de nou a primera, tot i jugar poc un altre cop, amb 13 titularitats, va finalitzar amb bones sensacions. I és que va acabar sent protagonista, amb notables actuacions que aquest curs (amb Diego Martínez) està mantenint, i ja ha estat titular quatre cops en sis jornades. La pega, però, és que l’equip no guanya. “Crec que aquesta setmana d’aturada ens ha anat bé ”, va dir ahir el futbolista de 27 anys, preparat per al partit de diumenge (14 h) contra el València a l’RCDE Stadium. “Volem que aquest joc que hem tingut es tradueixi en gols i en els tres punts, que al final és el més important”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)