Espanyol

Joselu dona la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium

L’Espanyol ha aconseguit per fi sumar la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium. Després de tres derrotes i un empat contra el València, avui s’han reivindicat davant la seva afició guanyant al Valladolid gràcies a un golàs de Joselu en la recta final del duel.

El partit ha començat a un ritme alt, amb el Valladolid fent-se amb la possessió de la pilota, i l’Espanyol pressionant a dalt per impedir que els visitants arribessin a la seva àrea amb perill. Tot i això, les primeres ocasions han estat pels visitants. En el minut 10 Kike Pérez ha engaltat un xut des de la frontal que se n’ha anat directament a la graderia. Poc després, els de Pacheta han tornat a avisar amb una altra rematada rassa d’Escudero, que ha aturat sense problemes Lecomte. Amb aquestes arribades, l’Espanyol ha despertat i ha començat a moure’s amb més insistència pel front d’atac. Edu Expósito ho ha provat amb una volea mossegada i fluixa des de la frontal que ha marxat desviada. En la següent acció, en una falta claríssima sobre Puado en el balcó de l’àrea, Joselu ha estavellat l’esfèrica a la barrera. A mesura que han anat passant els minuts, els blanc-i-blaus han sabut apaivagar la intensitat inicial del Valladolid i han començat a portar el partit al seu terreny, tocant i tocant buscant amb insistència la porteria rival. Han arribat en perill en diverses ocasions, però la defensa rival i la poca contundència en atac impedien el gol. En el 39’ Lecomte ha estat providencial per evitar la primera diana després d’un contraatac precedit d’una pèrdua de pilota al mig del camp. En l’última acció abans de marxar als vestidors, Joselu ha rematat de cap des de l’àrea petita, però ha atrapat amb seguretat Masip. Així doncs, s’ha arribat al descans amb aquest empat a zero. Primera part amb intensitat i ritme, però amb poques oportunitats clares per ambdós conjunts.

A la represa, l’Espanyol ha sortit bolcat a l’atac. Darder ha estat el primer que ho ha intentat amb un xut llunyà i potent que ha anat directament a les mans de Masip. El Valladolid, que poca cosa estava fent en atac, ha estat a punt de donar la sorpresa en el 57’, amb una rematada dins l’àrea de Joaquín que s’ha estavellat en Brian Oliván. Dos minuts després, en un contraatac, Iván Sánchez també ho ha intentat amb un xut des de la frontal que ha marxat per sobre el travesser després de tocar en un davanter del Valladolid. Han estat uns minuts de patiment espanyolista. Tot i així, l’Espanyol no ha abaixat els braços i han continuat insistint, fins que ha arribat el golàs de Joselu en el 77’. Meravellosa centrada lateral de Brian Oliván i perfecte definició de cap del “9”. En la següent jugada, Puado ha tingut la sentència amb una rematada que s’ha estavellat al pal. En els últims minuts, els blanc-i-blaus han jugat a camp contrari per evitar el gol de l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)