Espanyol

Molt més que tres punts

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau s’imposa per la mínima al Valladolid i signa la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium gràcies a un gol de Joselu en el tram final del duel

Espanyol 1 Valladolid 0

ESPANYOL:Lecomte, Óscar Gil, Cabrera, Calero, Puado (Nico Melamed, 89’), Joselu, S. Darder, Vini De Souza, B. Oliván, Edu Expósito (K. Bare, 71’), Aleix Vidal (Lazo, 71’)VALLADOLID:Masip, Feddal (Joaquín, 45’), Kike (Sergi Guardiola, 80’), Javi Sánchez (Narvaez, 62’), Sergio León (Weissman, 61’), Monchu, Óscar Plano, L. Olaza, Roque Mesa (Aguado, 80’), Escudero, I. Sánchez.GOLS:1-0 (78’) Joselu.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:Feddal, Escudero, Monchu, Roque Mesa, Vini De Souza.PÚBLIC:17.770 espectadors a l’RCDE Stadium.

L’Espanyol va aconseguir ahir sumar tres punts vitals per reivindicar-se i refer-se d’un inici de temporada irregular, en què les bones sensacions mostrades en el terreny de joc no s’havien traduït en victòries per culpa d’errors individuals. Ahir no n’hi va haver cap i el triomf es va quedar a Cornellà per primera vegada aquest curs. Els de Diego Martínez es van imposar al Valladolid per la mínima gràcies a un golàs de Joselu en el tram final del duel. El davanter continua en estat de gràcia i un altre cop va ser determinant al davant. Amb aquest triomf, els blanc-i-blaus van trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar i surten de la part perillosa de la taula. Ara són tretzens, amb nou punts. Una situació que ha de servir per agafar confiança i embranzida per afrontar una setmana transcendental, amb dos partits en què també estan obligats a sumar, contra l’Osasuna i l’Elx.

En aquest matx, Diego Martínez va introduir dos canvis respecte a l’equip que va empatar el cap de setmana passat contra el Cadis al Nuevo Mirandilla. Óscar Gil i Javi Puado van entrar per Sergi Gómez i Nico Melamed. La principal novetat, però, va ser la continuïtat de Lecomte sota els pals en detriment d’Álvaro Fernández.

El partit va començar a un ritme alt, amb el Valladolid controlant la possessió de la pilota, i l’Espanyol, que va jugar amb el segon equipament, de color rosa, amb motiu del Dia Mundial de la Lluita Contra el Càncer de Mama, pressionant a dalt per impedir que els visitants arribessin a la seva àrea amb perill. Tot i això, les primeres ocasions van ser per als visitants. En el minut 10, Kike Pérez va engaltar un xut des de la frontal que se’n va anar directe a la graderia. Poc després, els de Pacheta van tornar a avisar amb una altra rematada rasa d’Escudero que Lecomte va aturar sense problemes. Amb aquestes arribades, l’Espanyol es va despertar i es va començar a moure amb més insistència pel front d’atac. Edu Expósito, amb una volea mossegada, i Joselu, amb una rematada de cap en l’última acció de la primera meitat, van tenir les més clares. Bons primers 45 minuts dels espanyolistes, tot i que els va faltar més contundència en els metres finals.

Després de la represa, els blanc-i-blaus van sortir bolcats a l’atac. Darder va ser el primer que ho va intentar, amb un xut llunyà i potent que se’n va anar directament a les mans de Masip. Els visitants van tenir uns minuts bons, amb ocasions per obrir la llauna. Tot i això, l’Espanyol va saber aguantar al darrere i no va abaixar els braços. La seva insistència en atac va tenir el seu premi en el minut 78. Una centrada de Brian Oliván la va definir a la perfecció Joselu amb una rematada de cap. En l’acció següent, Puado va tenir a tocar el gol de la sentència amb un xut que es va estavellar al pal. Al final, victòria patida, suada, i molt necessària.

ELS VESTIDORS

Sempre sortim a guanyar. Però, evidentment, si acabes amb la porteria a zero, la victòria és més a prop
Estem contents amb Joselu. Aporta molt en el joc i a l’equip. Està sent molt generós dins i fora del camp. Li desitjo el millor
L’equip ha fet un partit molt intel·ligent, sabent el que s’havia de fer en cada moment
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)