Espanyol

Diego Martínez: “Clarament hem perdut dos punts”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat a 2 contra l’Elx. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Com s’escapa el partit?

“És inexplicable. Crec que desgraciadament cometem un error que no es pot cometre a primera divisió i, a més, ho havíem entrenat i ho sabíem. Desgraciadament, encaixem en una acció quan abans havíem fet el més difícil, remuntar. No hi ha explicació. Així és molt difícil sumar de tres en tres. És un partit on clarament hem perdut dos punts”.

“Si som objectius, no hem d’oblidar que a l’inici de la segona part teníem jugadors molt cansats i no arribàvem a les pressions. Amb el 2 a 1 tenim uns minuts bons i controlem millor les situacions amb i sense pilota, fins que arriba l’empat. S’ha d’assumir i entenc totes les critiques”.

L’Espanyol, candidat al descens?

“Crec que les avaluacions les hem de fer al final de temporada. Entenc la decepció. Ara només ens queda competir contra els vuit últims equips i treure el millor de nosaltres”.

Dinàmica de l’equip

“La confiança és molt important en el futbol, i hem competit a contracorrent molts partits. Ens faltava molta energia, però tot i això l’equip remava. No es pot regalar aquest partit”.

“Som un equip per a tot i crec que hi ha errors que estem cometent que ens estan condemnant molt. Cada error que tenim ens està costant un gol. No és moment d’assenyalar a ningú perquè si som racionals i objectius aquests errors s’han anat repartint. Necessitem punts que ens donin confiança. S’ha de lluitar i intentar sortir d’aquesta situació de vent en contra permanentment”.

Com se sent Diego Martínez?

“Entenc que les circumstàncies són complexes i molt negatives. Era un partit per treure els tres punts. No teníem energia i ens costava molt en diversos moments del partit. Hem intentat modificar coses, que algunes han anat bé i altres no tant. Com a entrenador ho assumeixo.

“No podem acumular tants errors. Es treballen, s’insisteix, però després en el camp s’ha de fer bé. Si un analitza com s’han desenvolupat els partits és molt frustrant. Hi ha coses que hem de prestar molta més atenció. Esperem que aprenguem d’aquests errors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)