Espanyol

El 21, protagonista a la presentació del planter

El 21 és un número icònic per a l’Espanyol, que ha celebrat d’una manera especial el 21è aniversari de la ciutat esportiva Dani Jarque.

El club ha fet la presentació oficial dels equips del planter masculins i femenins, els Special i els de l’escola, amb el lema ‘21 aplaudiments’. En l’acte, els capitans i capitanes dels primers equips –Sergi Darder, Sergi Gómez, Joselu i Puado, i Cristina Baudet, Marta Turmo, Adriana Martín i Carolina Marín– han fet entrega dels braçalets de capitans als representants de cada equip. I, com a colofó, tots els protagonistes han format un 21 sobre la gespa del camp 1 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

“És el millor club del món per complir els seus somnis”, ha dit el que va ser capità del primer equip Raúl Tamudo. “Defenseu els colors i els vostres companys a mort. Respecteu rivals, àrbitres i entrenadors”, ha afegit. El CEO del club, Mao Ye Wu, ha explicat: “El futbol base ha estat sempre la insígnia del club. Vull agrair a tots els pares que han vingut perquè aquí no només formem jugadors sinó també persones”.

A l’acte, hi havia Rafa Marañón, exjugador, conseller i arquitecte de la ciutat esportiva; Joan Capdevila, relacions institucionals esportives; Domingo Catoira, director esportiu; Daniel Sánchez Llibre, expresident i patrocinador del futbol base masculí; Jordi Tomàs, vicepresident de la Fundació; Ton Roig, president de l’FCPE; Iñaki Pérez d’Arrilucea, Toni Blanch i Raúl Longhi, ambaixadors; Joan Collet, expresident de l’Espanyol; Josep March, responsable territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; Hugo Ferrer, primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs; Xavi Màgic Díaz, representant de la família Dani Jarque; Miquel Sellarès, vicepresident de la FCF, i representants dels diferents patrocinadors de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)