Espanyol

Buscant la tranquil·litat

Espanyol. L’Espanyol va a Mallorca amb la voluntat de minimitzar les errades puntuals, transformar-ho en el tercer triomf del curs, el segon a fora, i donar tranquil·litat a l’afició

Aquest vespre, l’Espanyol obrirà la jornada 12 visitant el Mallorca de Javier Aguirre (21 h). L’equip sap que arriba amb necessitats, sobretot de punts, i que tot el que no sigui puntuar al Visit Mallorca Estadi serà complicar-se la vida en les últimes jornades abans de l’aturada pel mundial. Malgrat tot, Diego Martínez va comentar que l’equip arriba amb la mentalitat de superar les errades puntuals que no els han permès estar en una zona més tranquil·la de la classificació. Una tranquil·litat que podria ajudar els blanc-i-blaus a ser millors en tots els aspectes, també va afegir Martínez.

El conjunt blanc-i-blau ha viatjat a Palma amb les baixes de Pedrosa i el jove del filial Rubén Sánchez. Per a aquest matx també hi ha els dubtes, tot i ser mínims, d’Óscar Gil i Joselu, que estan en observació tot i entrenar-se amb el grup.

El Mallorca d’Aguirre

Difícilment es pot trobar un equip amb tant de segell identitari com és el Reial Mallorca de Javier Aguirre. El mexicà va aterrar a Palma la temporada passada amb un Mallorca molt necessitat. Precisament, els mallorquins van destituir Luis García després de caure derrotats a l’RCDE Stadium per la mínima. A partir d’aquell dia, els vermellons van aconseguir quatre victòries i un empat en els últims nou partits per certificar la permanència a primera divisió. Un fet que ha portat Aguirre a assumir un altre any la direcció del Mallorca.

Aquesta temporada, l’equip ha trobat la regularitat des de l’inici amb un bloc defensiu especialment treballat. Una de les característiques més potents de l’equip és la competitivitat en tots els partits. Després de sumar pocs punts en les visites del Barça, el Sevilla i la Real, el conjunt mallorquinista va guanyar a Mestalla, contra tot pronòstic, remuntant un gol advers. Kang-in Lee i Muriqi són les dues sensacions ofensives de l’equip.

Una dupla característica

El futbol no es pot entendre sense el gol. I en aquest Mallorca, tant el kosovar i màxim golejador de l’equip, Muriqi, com el coreà, Lee, són els responsables de la gran major part d’aquestes accions ofensives. Set gols entre tots dos en una parella que ha esdevingut clau no només per poder competir, sinó per transformar-ho en punts. Alerta, perill.

3 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 4

5 Partits perduts 5

9 Gols a favor 14

12 Gols en contra 19

LA PRÈVIA

Hem de millorar situacions puntuals que ens costen molts punts i disgustos. El vestidor ho té clar i volem rebel·lar-nos contra tot això
Estic il·lusionat amb el projecte i la plantilla. No podem estar parlant ara de judicis tan clars
Diego Martínez
Entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)