Espanyol

Mentalitat i rendiment, receptes de Diego Martínez

Espanyol. “Voldríem 3 o 4 punts més, però ens hi estem deixant l’ànima”, diu el tècnic

L’Espanyol ha guanyat un partit dels darrers vuit i no troba la manera d’accelerar. “Que no tenim els resultats que ens agradaria? Evidentment. Ens sentim en deute amb l’afició perquè els voldríem premiar amb tres o quatre punts més. Dit això, ens hi estem deixant l’ànima”, assegura Diego Martínez. “Tot té un procés, i encara que aquest procés estigui sent dur i més llarg del que esperàvem, és la nostra realitat i l’hem d’acceptar.” El tècnic recepta mentalitat i rendiment. “La mentalitat és la clau del futbol i de la vida. Hi ha graus de talent, però el talent és evident. Però una cosa és l’alta competició i l’altra, l’alt rendiment. Em crida l’atenció, de nosaltres, que malgrat les adversitats, l’equip sempre respon. Hem d’intentar tenir més estabilitat, ser més constants. Som de les plantilles més joves i amb més gent del planter. Vas trobant factors. La maduresa té el seu procés.”

L’Espanyol visitarà demà (16.15 h) un Atlético amb Simeone més qüestionat que mai, després de l’eliminació europea. “Simeone és un dels millors entrenadors del món. Només s’ha de mirar la seva trajectòria l’última dècada. Estem parlant d’un dels equips grans del futbol espanyol. La immediatesa del futbol fa que ens oblidem que ha estat campió de lliga, fa res”, diu Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)