Espanyol

Óscar Gil: “L’equip ha tornat amb una altra mentalitat”

Els equips comencen a preparar-se de cara al retorn a la competició, entre ells l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau confia en canviar una dinàmica negativa que portava arrossegant en l’inici de curs. Un dels futbolistes de la primera plantilla, Óscar Gil, ha atès els mitjans del club i ha assegurat que l’equip ha tornat bé després d’aquest petit descans.

Sensacions

“Són bones. L’equip necessitava aquest descans i ha tornat bé, amb una altra mentalitat. Podem carregar piles i focalitzar-nos en la competició. Tenim ganes de començar i corregir aquells detalls que ens van fallar abans de l’aturada”.

L’aturada

“Ens ho hem de prendre com una cosa positiva, per fer un reset. Més enllà dels resultats, estem fent coses bones i tenim la idea de l’entrenador ben apresa. Som exigents i sabem que hem de fer un pas endavant”.

El retorn de la competició

“És un nou inici. Queden cinc partits de la primera volta i tota la segona. És com tornar a començar i tenim ganes de canviar la situació”.

La preparació

“Ens estem centrant en allò que no fem bé i que ens està costant punts en la lliga. Els partits amistosos ens poden servir per agafar ritme i sensacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)