Espanyol

“Pensar ja en el Barça seria menystenir al nostre rival en la copa”

Aleix Vidal ha comparegut davant dels mitjans desplaçats al Pinatar (Múrcia), on l’equip està realitzant una estada de preparació de cara a perfilar la posada a punt pel retorn a la competició. El de Puigpelat s’ha guanyat poc a poc un lloc dins els esquemes de Diego Martínez tot i que a l’inici de l’estiu s’havia rumorejat que no entrava en els plans del club. Sense sortida, el lateral i extrem ha continuat treballant per fer mèrits i tenir una oportunitat:

Partícip

“Sempre he estat un més de la plantilla. En les planificacions que fan els clubs passen coses però jo he treballat com sempre per estar a punt quan tingués l’oportunitat de jugar”.

Al servei de l’equip

“Intento aportar experiència. Tenim molts joves a l’equip i aquest punt és important. La meva feina és ajudar al màxim i aportar això.

Relació amb el tècnic

“Mai he tingut un problema amb ningú. Les decisions al futbol es prenen per una cosa o per l’altra però això no em fa pensar res diferent. Diego Martínez és el millor entrenador pel club per la situació a dia d’avui. Han canviat moltes coses, tot i que al començament no es fan coses bé, al final la bona feina acabes tenint recompensa”

Derbi en l’horitzó

“No s’ha de menystenir els rivals abans de jugar el derbi. Primer hem de pensar en la copa i seria un error anar més enllà ja que pensar ja en el Barça seria menystenir al nostre rival en la copa”

L’estada al Pinatar

“L’equip està treballant molt bé. Hem fet moltes coses bé durant la lliga, també malament, obvi, però la recompensa ens arribarà. Hem comès errors corregibles i hem de treballar més”

El futur?

“M’agradaria quedar-me aquí i seguir molts anys. Depèn de mi de donar el màxim rendiment i si no pot ser seguiré fent camí com he fet sempre”, ha sentenciat al futbolista blanc-i-blau

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)