Espanyol

Diego Martínez

Entrenador de l’Espanyol

“Hem arribat molt cansats als últims minuts”

“Ha estat una setmana molt complicada i molt complexa, en què l’equip ha fet coses bé en aquests tres partits. En la primera part ens costava recuperar pilota i ens hem precipitat una mica per les ganes. En la segona part hem buscat més la profunditat i, després, a l’hora de fer els canvis, era una situació delicada, perquè hi havia jugadors tocats després de tant desgast”, va començar argumentant Diego Martínez. “Hi ha hagut moments en què ens ha costat molt per dins. Hem fet el més difícil, que era remuntar el duel, i hem tingut ocasions en què hem estat a punt de sentenciar, però lamentablement en una acció aïllada ha arribat l’empat.” L’entrenador blanc-i-blau admet que van per ràfegues: “Tenim fases del joc en què controlem el partit, però d’altres en què no. En la segona part hem tingut una fase de domini clar. Es pot parlar de moltes coses, també de confiança, però no podem negar que hi ha fases de tot i que continuem cometent errors que ens costen molts gols en contra. Jo em quedo amb la part positiva, que l’equip mai es rendeix, però no és suficient.”

L’Espanyol tanca la jornada en zona de descens. “El que volem tots és guanyar més partits i per això hem de cometre menys errors i que no ens costin gols. Hauria estat una setmana extraordinària si no ens haguessin empatat al final. La manera d’obtenir més punts la sabem, però no surt. Hi ha equips que han guanyat més punts amb menys futbol que nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)