Espanyol

Reiteració de frustracions

Espanyol. El Girona és el quart equip que acaba puntuant després d’una remuntada dels blanc-i-blaus, que són penúltims i no ocupaven zona de descens des que van baixar a segona

L’empat al Camp Nou i la classificació per als vuitens de la copa en eliminar el Celta prometien, però l’Espanyol va tancar la setmana amb una altra garrotada. Per primera vegada, l’equip de Diego Martínez cau en zona de descens a segona A, cosa que no passava als blanc-i-blaus des de la temporada del descens, i com a penúltim després del triomf del Sevilla. Amb l’afegit que el guió contra el Girona és conegut, perquè després d’aconseguir convertir un marcador advers en favorable, cosa sempre complexa, el rival li va acabar negant la victòria. El Girona és el quart equip que ho fa en la lliga, després del València, el Cadis i l’Elx. Quatre partits amb el marcador idèntic (2-2) que han elevat el grau de frustració d’un equip que no en té prou amb el gran poder golejador de Joselu.

“Hi ha coses positives. L’equip és capaç de remuntar, com va fer també en la copa. En molts partits comencem perdent i reaccionem. Però és veritat que s’han de corregir coses. És una garrotada forta, cedir un empat després d’haver remuntat”, reconeixia Sergi Darder, que va resistir bé tot i ser dubte fins a última hora per unes molèsties a la cuixa. “Seguim confiant-hi i creient-hi”, assegurava el capità, en la mateixa línia del porter Álvaro Fernández, amb un paper destacat contra el Girona tot i haver rebut dos gols. “Quan tens tres punts i n’acabes fent un, et queda una sensació amarga. L’equip té ànima per remuntar, però se’ns escapen punts”, explicava el porter, que mirava de relativitzar la classificació: “Som conscients que som a baix i no és la situació desitjada, però queda moltíssima temporada.”

7. ESPANYOL-VALÈNCIA 2-2
0-1 (53’) Gabriel Paulista. 1-1 (56’) Joselu. 2-1 (83’) Darder. 2-2 (96’) Comert.
8. CADIS-ESPANYOL 2-2
1-0 (41’) Chust, 1-1 (51’) Joselu. 1-2 (67’) Joselu. 2-2 (78’) Lucas Pérez.
11. ESPANYOL-ELX 2-2
0-1 (11’) Pere Milla. 1-1 (24’) Puado. 2-1 (67’) Braithwaite, 2-2 (82’) Gonzalo Verdú.
16. ESPANYOL-GIRONA 2-2
0-1 (32’) Toni Villa. 1-1 (51’) Puado. 2-1 (77’) Joselu. 2-2 (85’) Yangel Herrera.
No és la situació desitjada, però l’equip té ànima i queda moltíssima temporada
Álvaro Fernández
PORTER DE L’ESPANYOL
És una garrotada, l’empat, després de remuntar. S’han de corregir coses però hi seguim creient
Sergi Darder
MIGCAMPISTA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)