Espanyol

Lecomte obre la porta

Són dies moguts als despatxos de l’Espanyol. Després de les arribades de César Montes i Pierre-Gabriel, ahir es va produir un moviment en forma de sortida. Una marxa, això sí, esperada. Benjamin Lecomte i el club van arribar a un acord per rescindir el seu contracte. El francès torna al Montpeller, on va jugar entre el 2017 i el 2019. Lecomte tanca així una breu etapa de sis mesos a Cornellà-el Prat. Ara només hi ha dos porters en la plantilla.: Álvaro Fernández i Joan Garcia. Sobre la possibilitat de fitxar-ne algun, el tècnic Diego Martínez va reconèixer que seria el millor per a l’equip. “La cosa ideal és tenir tres porters, però veurem quines circumstàncies es donen”, va explicar.

Lozano, incert

El tècnic blanc-i-blau, també va confirmar que Pol Lozano podria marxar. “Ens ha comentat que té diverses propostes i està valorant l’opció de sortir. No entrarà en la convocatòria perquè és el més adequat per tal que pugui solucionar el seu futur”, va explicar el gallec, que, en canvi, no va voler parlar de Denis Suárez, que podria ser el pròxim en arribar si rescindeix el seu contracte amb el Celta. El migcampista està apartat del club per la seva mala relació amb el president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)