Espanyol

L’Espanyol confirma la lesió muscular de Fernando Calero

El jugador blanc-i-blau esdevé la sisena baixa de l’equip i la seva evolució en marcarà la disponibilitat

L’Espanyol ha emès un comunicat confirmant la lesió muscular a la cama dreta del defensa Fernando Calero. El central va notar unes molèsties i va haver de ser substituït en el minut 44 de l’enfrontament davant la Reial Societat el passat dilluns 13 de febrer. Des dels serveis mèdics no s’ha informat el temps de recuperació, així que la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Amb la baixa de Calero, ja és el sisè jugador de l’equip blanc-i-blau que es troba a la infermeria, i se suma a una llista on hi podem trobar Joselu, César Montes, Keidi Baré, Pedrosa i Gori. A més, Cabrera va ser expulsat en el partit contra els txuri-urdin, així que Diego Martínez només té disponible a Sergi Gómez per jugar a l’eix de la defensa.

En una situació límit com és estar a la vora del descens, el tècnic gallec haurà de trobar una solució pel partit del diumenge vinent a les 14h al camp de l’Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)