Espanyol

L’Espanyol demana “celeritat” i “exemplaritat” en el cas Negreira

Després que el Sevilla fos el primer equip que es posicionés oficialment sobre el cas Negreira, aquesta tarda l’Espanyol ha emès un comunicat en què es mostra “alarmat” davant les informacions publicades en diferents mitjans de comunicació en relació amb als pagaments del Barça a una empresa de José María Enríquez Negreira mentre aquest era vicepresident del comitè tècnic d’àrbitres.

En aquest comunicat, l’entitat blanc-i-blava assegura que aquests fets, tot i que encara es troben en fase d’investigació, “exigeixen una actuació excepcional a l’hora d’aclarir el que realment ha passat i, si s’escau, depurar les responsabilitats corresponents en l’àmbit nacional i/o internacional”. A més, urgeixen que els organismes i institucions competents tractin l’assumpte “amb la celeritat i exemplaritat que correspon a un cas que posa en dubte la reputació del nostre futbol a nivell internacional”. Apel·len a la resta de clubs i organismes perquè “facin un pas endavant en defensa del bon funcionament i bon nom del nostre futbol”.

Un comunicat en què també recorden el cas de Robert Lewandowski, sancionat amb quatre partits, però que va poder jugar el derbi després de la cautelar de la justícia ordinària, una decisió sense precedents: “En dates recents, el nostre club es veia afectat per una resolució d’una altra índole que, al nostre parer, posava en risc el funcionament normal de la nostra competició, més enllà del perjudici causat directament al nostre club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)