Espanyol

Brian Oliván: “Necessitem la victòria contra el Mallorca i fer-nos forts a casa”

El lateral esquerrà de l’Espanyol Brian Oliván viu el millor moment de la seva carrera esportiva. S’ha convertit en un dels indiscutibles per Diego Martínez i en un dels puntals de l’equip. Oliván ha parlat avui en roda de premsa en la prèvia del partit que els blanc-i-blaus afrontaran dissabte (14h) contra el Mallorca. Serà un partit especial pel barceloní, ja que es tracta del seu exequip.

Partit contra el Mallorca

“És un partit molt important. L’any passat vaig estar allà i va ser un equip que em va tractar molt bé. A part d’això, és un partit en el que necessitem els tres punts sobretot per fer-nos forts a casa, un aspecte que hem de millorar. És un horari que si tot va bé el camp estarà ple i intentarem connectar amb la nostra afició i donar-los una victòria. Treiem més punts fora de casa que a casa, i això ho hem de millorar”.

Defensa de la lliga que ha participat en més gols (6)

“Em trobo molt a gust i el treball fet fins ara té la seva recompensa. És una dada molt positiva, però jo en vull més i vull millorar aquesta estadística”.

Com es troba del cop que va rebre al cap?

“Va ser una acció fortuïta, cap contra cap. Vaig estar bastant marejat durant el partit i vaig poder aguantar fins el minut 77. No estava al 100% i vaig preferir que entres un altre company. Em van fer un TAC per precaució, tot va sortir bé però ja veurem si puc estar contra el Mallorca.”

És la millor temporada de la seva carrera?

“Sí, sens dubte. Em sento molt còmode. Futbolísticament he millorat aspectes. A nivell de números i minuts és la meva millor temporada. Un jugador sempre vol jugar i no estic cansat”.

Contra l’Elx va jugar com a tercer central

“És una posició en què puc actuar, ja ho vaig fer al Mallorca i és una posició en la que em sento còmode. La polivalència és positiva”.

L’Espanyol a la part baixa de la taula

“Aquest any hi ha 10 equips amb molt poca distància entre ells. Confiem en que puguem sumar victòries consecutives per deixar aquest grup enrere. Hem de pensar partit a partit, començant pel Mallorca, que serà molt complicat”.

Victòria contra l’Elx

“Va ser una victòria molt patida i molt important. Al seu camp és un rival molt fort i ens va posar les coses molt complicades, sobretot en la primera part. Al final, un gol en el 92’ dona molta confiança. Per fi, en aquest partit, que no va ser tan brillant, vam aconseguir guanyar”.

Cas Negreira

“No es comenta al vestidor, nosaltres estem centrats en el partit. Ja va parlar el club i el capità. S’ha d’investigar i el que es dictamini ja es veurà. El nostre focus d’atenció és un altre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)