Espanyol

Diego Martínez: “El Celta arriba en el seu millor moment de la temporada”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del transcendental duel de demà contra el Celta (18:30h) a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Joselu, convocat amb la selecció espanyola

“És una alegria per a tots. Parla molt bé d’ell i de l’equip. Fins i tot, Sergi Darder ha estat en la pre llista, i això vol dir que estan fent un gran any els dos. Me n’alegro molt per ell perquè exemplifica un principi, que quan un s’entrega amb generositat, compromís i humilitat des del primer dia a l’equip, l’equip t’ho torna multiplicat per 100. És un jugador molt important per nosaltres perquè ens aporta molt dins i fora el camp”.

Dubtes pel partit contra el Celta

“Brian Oliván encara arrossega el cop que es va fer a Valladolid. Esperarem fins a últim moment. Després també tenim jugadors que hem hagut de gestionar la càrrega durant la setmana per unes molèsties, però esperem que no hi hagi cap novetat més, més enllà dels que segueixen amb el seu procés de recuperació”.

Celta

“Està en un bon moment. Ve amb un bon estat de confiança. És cert que analitzant els partits, l’encert que estan tenint és important i també és cert que serà un partit molt complex i difícil, amb jugadors que es despengen de segona línia, jugadors amb talent i qualitat que els coneixem bastant. Un partit de màxima exigència. Arriben en el millor moment de la temporada i possiblement de l’últim any”.

Importància del partit

“És un partit important, com la resta dels dotze que vindran després. Jo confio en l’equip. Veig el got mig ple perquè veient els partits crec que està competint molt bé, cada cop millor i cada vegada ens coneixem més. Crec que demà és un d’aquells partits importants, que l’afició ens donarà un plus i estarà amb l’equip”.

Partit especial per Denis Suárez

“No és una qüestió de noms propis, sinó d’equips. Tan important és aquestes ganes i desig que té l’equip com tenir el control emocional suficient i la intel·ligència de cara a respectar el pla de partit i saber què necessitem cada moment per competir millor. El que ens pot donar un plus i un extra és l’afició. Demà hem de competir tots junts”.

Pas endavant a casa

“Per guanyar sempre és bon moment. Crec que l’equip després de l’aturada està millor. Els creixements mai són lineals, però tenim moltes ganes posades en aquest partit. Els partits que hem jugat a casa després de l’aturada hem estat en una bona línia, i tant de bo demà també trobem una bona versió i l’encert que sempre es necessita per guanyar partits”.

“Hem d’intentar ser més consistents i tenir una major regularitat. Això ho aconseguirem si defensivament millorem els números i no concedim gols que estan més que entrenats, i continuant tenint l’encert que estem tenint sabent que cada partit és diferent”.

Tram decisiu de temporada

“Ens aproximem en un tram de temporada on comença un altre tipus de lliga, de competició. Dona la sensació que tots els equips es juguen alguna cosa, on el control emocional serà molt important. Quan hi ha tanta igualtat els detalls marquen la diferència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)