Espanyol

La primera ‘final’, al sarró

Espanyol. El conjunt de Luis García és superior al Getafe i guanya la primera ‘final’ del tram decisiu de la lliga; l’Espanyol fa valer el gol de penal de Joselu i se situa a 2 punts de la salvació

Espanyol 1 Getafe 0

ESPANYOL:Pacheco; Gil (Puado, 86’), Pedrosa (Oliván, 74’), Gómez, Cabrera; Suarez (Vini, 68’), Calero, Darder, Nico, Braithwaite (Aleix, 86’) i Joselu.GETAFE:Soria, Duarte, Damian, Gastón (Mitrovic, 81’), Alderete (Angileri, 81’), Villar (Mata, 95’), Maksimovic, Portu, Aleña (Munir, 64’), Ünal (Latasa, 80’) i Mayoral.GOLS:1-0 (38), Joselu (p.)ÀRBITRE: Sánchez Martínez.T.G.:Braithwaite, Àlvaro, Melamed i Aleix. Aleñà, Duarte, Maksimovic, Villar i Latasa.

L’Espanyol va trobar un triomf contra el Getafe en la primera final del tram més decisiu de la lliga. Els blanc-i-blaus van ser superiors, però no van poder sentenciar, amb un gran partit de Darder i Melamed.

En la primera part, el conjunt de Luis García va ser superior al de Bordalás. Ja es va començar a veure quan Melamed va posar a prova Pacheco en dos xuts. Els blanc-i-blaus van estar molt actius per la banda i a través d’atacs ràpids van estar a punt de marcar el primer gol.

Els madrilenys van arribar dues vegades comptades, però no van poder xutar a porteria gràcies a un Pacheco molt atent i ràpid que va salvar una acció en el minut 18, amb Portu a dins l’àrea.

L’equip cada cop se sentia més còmode i va portar la iniciativa dels últims 20 minuts de la primera part. En l’equador, els catalans van tenir una doble ocasió que Soria va treure sota els pals. Primer, de Braithwaite, que va aprofitar una errada dels dos centrals visitants i, en segon lloc, Melamed, que va guanyar la segona jugada. Els bons minuts de l’Espanyol augmentaven i Joselu va estavellar un xut al pal, però l’acció estava en fora de joc. Quan més ho perseguia, el conjunt periquito va poder obrir la llauna de penal. L’acció de mans d’Aleñá va ser revisada pel VAR i Joselu va transformar en el minut 37. L’afició que omplia el camp va celebrar el gol i el partit va arribar al descans.

Després de la represa, el joc es va reactivar amb la mateixa intensitat. Sobretot per un Espanyol que trobava forats per fer mal en la transició. La primera rematada visitant va ser de Duarte amb el cap. La pilota va sortir fora sense posar en perill els catalans.

Els madrilenys van poder estirar les línies i van trobar Ünal, que va posar verí a les accions. Malgrat això, l’Espanyol va saber fer més mal en els contraatacs, amb Melamed i Darder com a líders. Luis García va posar físic al mig amb Vini i el retorn d’Oliván, ovacionat. El matx es va endurir, fins a tal punt que l’àrbitre no va expulsar Latasa per un cop de colze a la cara de Gómez. En un final llarg per un problema físic d’un aficionat que va obligar a aturar el joc cinc minuts, l’Espanyol va poder segellar el triomf per la mínima.

LES REACCIONS

La idea és que ens ho hem deixat tot a dins del camp. Les claus han estat la convicció i la calma
Luis García
entrenador de l’espanyol
Hem patit i ja ens tocava guanyar. Ens tornem a posar en la lluita i avui ho volem dedicar a l’afició
Joselu Mato
jugador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)