Espanyol

Des de l’altre bàndol

Espanyol. Denis, que va formar part d’aquell Barça campió (2018/19), s’ho mira ara com a blanc-i-blau i prepara el derbi convertit en capital

Luis García va arribar a l’Espanyol per intentar obrar el miracle i salvar l’equip, però ho va fer també amb la intenció d’implantar una idea futbolística: tenir la pilota. Aquí qui ha guanyat pes en les darreres dues jornades és Denis Suárez. El gallec va ser suplent en els tres primers partits de Luis García al capdavant de l’Espanyol i no va jugar ni un sol minut a Vila-real, però va ser titular contra el Getafe i el Sevilla. Segons la roda de premsa del tècnic blanc-i-blau després del duel al Pizjuán, es mantindrà en l’onze. “La millor manera de defensar-nos és tenir la pilota”, i Denis la sap tenir.

El gallec torna a sentir-se futbolista després d’un curs complicat al Celta, apartat per una mala relació amb el president. L’Espanyol el va rescatar al mercat, però Denis marxarà al Vila-real un cop acabi el curs. Tot i això, ell està centrat a lluitar amb la samarreta blanc-i-blava per una permanència complicada, però no impossible.

En el derbi, Denis es retrobarà amb alguns excompanys. El migcampista va jugar al Barça entre el 2016 i el 2019. De fet, va formar part de la plantilla que va guanyar la darrera lliga blaugrana. És cert que va marxar cedit a l’Arsenal de gener a juny, però en el seu palmarès hi figura aquell títol. Denis va jugar només dos partits de la lliga: 8 minuts contra el Llevant i, curiosament, 8 minuts més contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium. Serà, doncs, el tercer derbi per al gallec, que també va enfrontar-se a l’Espanyol en el duel del Camp Nou del curs 2016/17, el primer com a jugador del Barça.

GUANYA PES

El gallec és important per a Luis García i encadena dues titularitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)