Espanyol

Triomf per a l’esperança

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’imposen al Rayo amb gols de Sergi Darder i Nico Melamed en un partit tens i trepidant d’inici a fi i se situen a només un punt de la permanència

Rayo Vallecano 1 Espanyol 2

RAYO VALLECANO:Dimitrievski, Balliu, Lejeune, Catena, Fran García, Isi Palazón (José Pozo, 87’), Comesaña, Ciss (Falcao, 73’), Álvaro García (Andrés, 87’), Trejo (Unai López, 73’), Raúl de Tomás (Camello, 67’).ESPANYOL:Pacheco, Òscar Gil, Cabrera, Calero (Keidi Bare, 67’), Sergi Gómez (Montes, 76’), Brian Oliván, Denis Suárez, Sergi Darder (Edu Expósito, 88’), Nico Melamed (Vini Souza, 88’), Puado, Joselu.GOLS:0-1 (23’) Sergi Darder. 1-1 (42’) Raúl de Tomás (Penal). 1-2 (59’) Nico Melamed.ÀRBITRE:Hernández Hernández.T.G.:A Cabrera, Trejo, Catena, Óscar Gil, Luis García i Iraola.T.V.:Cap.PÚBLIC:12,142 espectadors a Vallecas.

Encara hi ha vida i esperança. Ningú no els pot donar per morts. Aquest equip creu fermament en la salvació i lluitarà fins que s’esgotin totes les bales. Així ho van demostrar ahir a Vallecas. Els blanc-i-blaus es van aferrar amb dents i ungles per sortir victoriosos d’un partit trepidant, amb anades i tornades constants, i aconseguir tres punts d’or que l’apropen una mica més a l’objectiu. I és que aquest triomf, juntament amb l’empat entre el Getafe i l’Elx, ha brindat una gran oportunitat a l’Espanyol, que se situa a només un punt de la salvació quan queden tres partits per disputar-se. Tres partits que són autèntiques finals. Calen els nou punts que hi ha en joc per acabar la temporada vius.

L’artífex d’aquesta patida i més que necessària victòria després de la imatge mostrada en el derbi no va ser un altre que Sergi Darder. El mag d’Artà continua guiant i sortint al rescat del seu equip quan aquest més ho necessita. Va ser l’autor del primer gol del duel, amb un xut en què va posar tota l’ànima, i va ser decisiu en el segon, amb una rematada que es va estavellar al pal i a què Melamed va estar atent per aprofitar el rebuig i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Abans, RDT, en el seu primer partit contra el seu exequip, de què va sortir per la porta del darrere, havia empatat el matx des del punt de penal. Tot i que els periquitos van tornar a cometre nombrosos errors individuals, ahir no van passar factura. Va ser el dia per regalar una victòria a una afició que perd anys de vida mirant els partits del seu equip.

Amb dos canvis respecte a l’últim duel contra el Barça, Calero per César Montes i Puado entrant en el lloc del lesionat Braithwaite, l’Espanyol va sortir amb ganes i mossegant el rival. Tot i això, van ser els madrilenys els que van disposar de les primeres ocasions més clares, amb RDT com a gran protagonista. Els periquitos, però, van sortir de sota les pedres i, en la segona arribada, va aparèixer el capità per situar el 0 a 1 en el marcador amb un xut creuat i sec des de dins l’àrea. Amb aquesta diana, el Rayo va pujar de revolucions, que es van acabar traduint en un penal a favor per mans d’Òscar Gil. RDT no va perdonar des dels onze metres i es va arribar al descans amb taules al marcador. Després de la represa, Melamed va sortir amb una marxa més, disposant de dues grans oportunitats abans de fer el segon del conjunt blanc-i-blau (59’). Abans del xiulet final, Puado va perdonar un mà a mà amb Dimitrievski. Triomf per a l’esperança. Toca pensar en l’Atlético.

ELS VESTIDORS

Mentalment, aquesta victòria ens fa molt forts. Contra l’Atlético també ho donarem tot
Nico Melamed
jugador de l’espanyol
La victòria ens deixa vius, amb molta esperança i depenent quasi de nosaltres
Sergi Darder
jugador de l’espanyol
Volem continuar treballant amb la mateixa convicció i energia que hem transmès. Així estarem més a prop de la salvació
Aquest equip està molt viu i amb ganes de continuar fent coses i de sumar de tres en tres
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)