Espanyol

Guanyar és un imperatiu

Espanyol. Els blanc-i-blaus estan obligats a emportar-se els tres punts de Mestalla, contra un València que també s’hi juga la vida, per no despenjar-se de la lluita per la permanència

L’Espanyol afronta aquesta tarda (19 h) una nova final en la lluita per la permanència. Això sí, aquest cop el marge està exhaurit. O caixa o faixa. Només serveix la victòria si volen continuar vius en el seu camí cap a la salvació. Tot el que no sigui sumar tres punts els podria convertir ja aquesta tarda com a equip de segona divisió, depenent dels resultats dels seus rivals directes en la part vermella de la taula. Una zona igualadíssima, amb set equips que s’estan jugant la vida en aquestes dues últimes jornades de lliga que queden. Un d’aquests equips és el València, el rival que tindrà avui al davant l’Espanyol i que, després de la derrota per la mínima contra el Mallorca, no té ni de bon tros assegurada la permanència. Això el fa encara un rival molt més temible. Tot i això, els blanc-i-blaus s’aferren a l’èpica, a la remuntada que van aconseguir contra l’Atlético, per estar convençuts que poden marxar de Mestalla amb un resultat positiu per als seus interessos. “És una clara evidència que l’equip creu en la salvació i que estem preparats psicològicament. Ho han demostrat en aquestes últimes setmanes. Quan el rival et tocava emocionalment era dur, però a Vallecas i a casa van demostrar una fortalesa mental tremenda quan semblava que tot estava perdut. No han abaixat els braços, ho han intentat i van aixecar un 0-3 contra l’Atlético. Això significa que l’equip està fort, endollat i convençut de les seves possibilitats per mantenir la categoria”, va assegurar Luis García, entrenador del conjunt blanc-i-blau. El tècnic asturià també té clar que, si se l’hagués de jugar, “no voldria fer-ho contra l’Espanyol en aquests moments” perquè “venim de viure situacions complicades i hem sobreviscut; ara ho tenim a l’abast”.

El València es jugarà la permanència amb la grada d’animació de Mestalla tancada arran del cas Vinícius. Per la seva banda, l’Espanyol comptarà amb el suport incondicional d’un miler d’aficionats periquitos. Per a aquest transcendental duel, Luis García recupera l’únic jugador que tenia a la infermeria, José Gragera. Martin Braihwaite, que ja va entrar en la convocatòria en el partit contra el conjunt colchonero, podria reaparèixer avui en l’onze titular. Equip al complet per continuar somiant el miracle.

11 Partits guanyats 8

7 Partits empatats 11

18 Partits perduts 17

39 Gols a favor 47

42 Gols en contra 64

LA PRÈVIA

Si me l’hagués de jugar, no voldria fer-ho contra l’Espanyol; venim de viure situacions complicades i hem sobreviscut
L’equip és fort i està convençut de les seves possibilitats de mantenir la categoria
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)