Espanyol

Chen: “Treballem des d'ara per recuperar la categoria perduda”

Poques hores després de confirmar-se el descens de l’Espanyol per culpa d’una diana de Samu Lino en el minut 93 que significava l’empat a dos gols entre el València i els periquitos a Mestalla, el president de l’entitat blanc-i-blava, Chen Yansheng ha volgut adreçar-se als aficionats del club amb un comunicat en el qual admet estar trist pel desenllaç de la temporada i fa autocrítica assolint que no han après dels errors passats que ja van enviar a l’Espanyol a plata. El màxim mandatari xinès promet lluitar per tornar a recuperar la categoria a l’hora que demana la unió i l’alè dels més fidels:

“Ho sentim, us hem fallat i sabem que res del que diguem ara no pot consolar el vostre dolor, ni calmar la vostra impotència i enuig. Hem lluitat i hem cregut en assolir l’objectiu fins a l’últim moment, però no ho hem aconseguit i des del Consell d’Administració del RCD Espanyol volem demanar perdó i assumir tota la nostra responsabilitat en un desenllaç que no mereixeu. És un moment de profunda tristesa per a tots els que estimem el RCD Espanyol. Tornar a Segona Divisió és un cop; ningú no ho volia, ni ho esperava. No hem après com ho havíem d’haver fet dels errors comesos fa poques temporades i haurem de jugar a la categoria de plata per sisena vegada a la nostra història.

És moment d’analitzar la temporada i fer autocrítica, corregir els errors, però també potenciar les virtuts. Sabem que el club no ha estat a l’alçada en molts moments de la temporada, que no ha estat capaç de reconduir una situació que fa temps va començar a torçar-se, però de res no val ara lamentar-se. Podem aprendre del passat, però el que importa és el present i iniciar un camí que ens retorni al lloc que mereixem per història i afició.

Hem caigut infinitat de vegades i sempre ens hem aixecat. Aquest cop no serà diferent. La rebel·lia, l’inconformisme i l’esperit de lluita formen part del nostre ADN. Un perico no es rendeix, ni es rendirà. La responsabilitat del descens és al si de la gestió del club i d’aquí han de partir també les decisions que ens han de portar de nou a Primera i en què ja estem treballant per poder recuperar la vostra confiança. El vostre suport a l’equip i als nostres colors està fora de tot dubte perquè sempre heu estat aquí.

No us podem demanar res. Us heu desviscut pel vostre club. Heu sumat, empès i cregut fins a l’últim minut. Per part nostra només hi pot haver un únic compromís: treballar des d’aquest mateix instant per recuperar la categoria perduda dedicant-hi tots els recursos al nostre abast. El vostre alè és imprescindible per als nostres jugadors. Prometem donar-ho tot pel nostre escut centenari i per vosaltres”, diu el comunicat de Chen Yansheng.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)