Espanyol

Enigmàtic Sergi Darder

Espanyol. El capità i pedra angular de l’equip blanc-i-blau no té clar si continuarà després d’una temporada “molt dura” i “frustrant”

Un cop acabada la temporada, l’Espanyol té principalment dues coses molt clares: que el curs vinent jugarà a segona divisió A i que Luis García serà l’entrenador que liderarà aquest projecte. En aquesta línia, un dels temes que més preocupen a l’entitat blanc-i-blava és saber amb quins jugadors podrà comptar el tècnic asturià l’any vinent per aconseguir l’anhelat ascens. I és que la caiguda a l’infern pot suposar l’adeu de diversos futbolistes de la plantilla. És difícil imaginar-se jugadors com Leandro Cabrera i César Montes a segona. Acaben contracte Aleix Vidal, Adrià Pedrosa i Denis Suárez. I també hi ha jugadors que marxaran perquè estaven cedits. És el cas de Vini Souza, Álvaro Fernández, Pierre-Gabriel i Dani Gómez. Ara bé, les sortides que més inquieten són les de dos pesos pesants de la plantilla: Joselu i Sergi Darder. Si res no es torça, el davanter serà el primer a sortir. El Madrid l’espera amb els braços oberts, i més ara, després de fer-se oficial la marxa de Benzema. L’esperança de la parròquia periquita rau en Sergi Darder. El pilar i capità de l’equip s’ha merescut amb escreix ser ell el que decideixi el seu futur.

En el minut 64 de l’Espanyol-Almeria, diumenge passat, Darder va ser substituït i, immediatament, des de la graderia es va sentir un càntic unànime: “Sergi, queda’t.” El mag d’Artà té contracte fins al 2026, però no hi ha cap dubte que la segona divisió li queda molt petita. Ho sap l’afició i ell, que ara ha de prendre una decisió que pot marcar el seu futur i el del club que porta al cor. “Tot el món sap que casa meva és aquí. Ha estat una temporada molt dura i ara és el moment d’agafar-me uns dies i desconnectar. Qualsevol decisió en calent després d’unes setmanes tan frustrants no serviria. Tots necessitem netejar el cap per prendre la decisió correcta”, va declarar Darder un cop acabat el partit, sense assegurar la seva continuïtat.

Estrella indiscutible de l’equip, podria estar disposat a ser la pedra angular un any més, això sí, comptant amb la garantia que es farà un equip competitiu per tornar a primera l’any vinent i no tornar a cometre els mateixos errors. “Per no repetir els errors que ens han portat al descens hi ha d’haver un abans i un després en moltes situacions”, va dir un enigmàtic Darder. El futur es presenta molt incert.

LES REACCIONS

Ha estat una temporada molt dura i és moment de desconnectar. Tots necessitem netejar el cap per prendre la decisió correcta
Per no repetir els errors que ens han portat al descens cal un abans i un després
Sergi Darder
capità del rcd espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)