Internacional

Una semifinal en l'horitzó

Champions League. Després de l'atemptat que va tenir lloc a Alemanya abans del partit d'anada i que encara està molt present, el Mònaco i el Dortmund es juguen ser entre els quatre millors equips d'Europa

Una setmana després, l'atemptat contra l'expedició del Borussia Dortmund –en el qual va resultar ferit Marc Bartra i del qual encara no s'ha dilucidat l'autoria– continua ressonant. Avui, els borussers visiten el Mònaco, després de perdre (2-3) en l'anada un partit que es va disputar ni 24 hores després de l'atac a l'autocar i sobre el qual, a l'acabament del duel, diversos futbolistes del conjunt alemany van reconèixer que els va resultar molt difícil centrar-se en el futbol. “Sabem que les nostres possibilitats són escasses, però allà estan, l'equip ha fet un esforç sobrehumà”, va explicar ahir el director general del club de Westfàlia, Hans Joachim Watzke, que va exalçar l'actitud de la plantilla després de l'ensurt. “Si un dia no estàvem preparats per jugar a futbol, era el dia del partit d'anada”, va assegurar ahir el tècnic, Thomas Tuchel, que es va mostrar optimista de poder capgirar l'eliminatòria i ser en les semifinals. Per fer-ho compta amb el retorn de Marco Reus. Al bàndol monegasc no hi serà Fabinho, sancionat, i és dubte Sidibé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)