Internacional

Una cita amb la història

Europa League. El Celta, que defensa el 3-2 de l'anada, visita el feu del Genk amb l'oportunitat de classificar-se per a les semifinals, una fase que l'equip gallec no ha trepitjat mai en un torneig continental

El Celta és a les portes de la història. El conjunt dirigit per Eduardo Berizzo es juga avui al Luminus Arena, el feu del Genk, el seu futur europeu i la possibilitat d'entrar en la llegenda del club gallec. I és que el Celta mai ha trepitjat les semifinals d'un torneig continental, i aquesta nit en territori belga podria assolir la fita. Els celestes visiten el Genk amb avantatge –en l'anada van vèncer 3-2 a Balaídos– i tenen fe de poder superar la barrera dels quarts de final amb què sempre han topat. “Vam començar un somni fa deu mesos i aquests jugadors han mantingut viva la il·lusió”, va manifestar Berizzo ahir, en la roda de premsa. “Ho donarem to per escriure una nova pàgina en la nostra història”, va asseverar el preparador argentí.

La bala del United

L'equip dirigit per José Mourinho se la juga contra l'Anderlecht a Old Trafford després del 1-1 compromès de l'anada. L'Europa League és ara una de les prioritats del United, ja que, cinquè en la Premier, guanyar la competició continental és la manera d'assegurar-se la presència en la Champions League del curs que ve.

Man. United - Anderlecht
21.05 h (beIN). Anada: 1-1
Genk - Celta
21.05 h (beIN). Anada: 2-3
Schalke - Ajax
21.05 (beIN). Anada: 0-2
Besiktas- Ol. Lió
21.05 h (beIN). Anada: 1-2

Sanció per a Lió i Besiktas

A causa dels incidents que les aficions d'ambdós equips van protagonitzar en el partit d'anada disputat al Parc OL, la comissió de disciplina de la UEFA va sancionar ahir a Besiktas i Olympique de Lió, amb l'exclusió de la propera competició europea per a la que es classifiquin, en cas de reincidència en els propers dos anys. La mesura arriba després que la comissió de disciplina de l'ens europeu hagi fet responsables als aficionats dels dos equips dels episodis que es van viure dijous passat, i, a més de l'advertència, va multar ambdós clubs amb 100.000 euros. Tots dos conjunts busquen un lloc per a semifinals aquesta nit a feu turc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)