Més futbol

3a DIVISIÓ

El Llagostera i el Palamós busquen fer una estrebada

El Llagostera té una sortida complicada a Cornellà, però pot ser molt productiva si venç

El Palamós vol trencar la bona sèrie del Castelldefels a casa i allunyar-se del perill

Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«És un dels camps difícils de debò. Ja normalment el Cornellà és fort a casa, però aquest any, a més, ha solucionat els problemes de gol que tenia altres temporades»
«Sempre hem ofert un bon nivell en tots els partits, però estar immers en una dinàmica positiva encara ens ajuda més»
«L'objectiu és la salvació. Al gener o al febrer veurem si podem fer un pas més»
Ramon Monràs
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«El Castelldefels és un rival molt perillós a casa seva. N'és una bona prova que hi encadena quatre victòries»
«Em preocupen les dimensions reduïdes del seu camp i, sobretot, el seu joc ofensiu»

El Llagostera té dos punts de marge respecte al cinquè classificat i el Palamós, cinc respecte als llocs de descens. Els dos representants gironins de tercera juguen avui al migdia a fora, en camps complicats i contra equips que calquen el seu balanç com a locals: tant el Cornellà (rival dels llagosterencs) com el Castelldefels (el dels palamosins) han aconseguit 13 punts de 18 possibles davant el seu públic (quatre triomfs, un empat i una derrota). Els d'Antonio Escudero, a més, hi encadenen quatre triomfs. Tant el Llagostera com el Palamós són conscients que si són capaços de treure un bon resultat avui podrien fer una estrebada en la classificació.

Poder ofensiu.

Amb 22 gols en 13 partits, el Cornellà és l'equip més realitzador del grup. Oriol Alsina diu que aquest fet és un motiu més de preocupació: «Ja de sempre, aquest és un dels camps més difícils.» El tècnic llagosterenc sap que caldrà no perdre l'ordre al darrere per no haver d'anar a remolc d'un rival que, tot i ser setè, té el Llagostera, segon, a només tres punts. «La classificació està molt atapeïda, però si fóssim capaços de sumar tres punts, segur que faríem un salt important, perquè no tots els de darrere puntuaran.» Tot i la gran arrencada, Alsina es mostra caut a l'hora de parlar d'una millora en els objectius: «La prioritat és la permanència. Estic molt content de com ha respost l'equip a la pèrdua d'homes com Guillem Cornellà i Javi Revert. I també estic convençut que aquest equip a la segona volta pot millorar encara les prestacions. Però els càlculs ja els farem al gener o al febrer.»

El més difícil ja està fet.

Després d'haver assolit la primera victòria a casa de la temporada que tant s'havia demorat –contra el Muntanyesa (1-0)–, el Palamós espera tornar a demostrar el seu bon rendiment a fora. Els de Ramon Monràs, capaços de guanyar a Llagostera, Gavà i Vilanova i de puntuar al camp del Terrassa i de l'Espanyol B, només han perdut un partit lluny del Nou Municipal, contra la Pobla (1-0). Amb aquests precedents, els palamosins intentaran treure un bon resultat dels Canyars, tot i que el Castelldefels s'hi ha mostrat molt fort últimament (quatre victòries seguides).

Ramon Monràs veu l'equip amb molta moral després del primer triomf a casa. «Ens ha donat tranquil·litat, tot i que hem de continuar amb la solidesa defensiva que hem mostrat fins ara a fora», comenta el tècnic, que podrà disposar de Ritxi, Joel Murcia i Elies Martí, baixes contra el Muntanyesa, i David Cornellà, que va acabar el partit lesionat. Javier Arce, Vichu, que va jugar uns minuts en el partit anterior, debutarà avui com a titular. Monràs confia en la capacitat ofensiva del jugador cantàbric, l'últim fitxatge, per dotar l'equip de més arguments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)