1a divisió

El Madrid, sense ensurts

Copa. El conjunt dirigit per Zinedine Zidane resol amb comoditat el partit d'anada de setzens disputat al feu de la Cultural Leonesa i sentencia l'eliminatòria amb una gran golejada

No es va complicar la vida ahir el Real Madrid a Lleó. En el retorn a la copa gairebé onze mesos després de l'alineació indeguda de Denís Txérixev que va costar l'eliminació del conjunt blanc, Zinedine Zidane va treure un onze amb indiscutibles com Pepe, Carvajal i Kroos i també amb molts secundaris, però que són futbolistes de talla mundial com James Rodríguez, Isco o Morata, i el seu equip va despatxar l'anada de setzens contra la Cultural Leonesa sense ensurts i sentenciant l'eliminatòria. Els madridistes, molt superiors, no van donar possibilitats de competir als homes dirigits per Rubén de la Barrera, als quals van golejar (1-7) amb molta comoditat. Va anar per feina el Madrid, seriós i motivat des del principi, i aviat va fer decantar la balança mitjançant un autogol de Zuiverloon, a qui va rebotar als genolls una falta lateral xutada per Kroos abans d'entrar en la seva pròpia porteria. Amb l'avantatge, els blancs, amb Kroos, James i Isco a la línia de mitjos, i Asensio, Morata i Lucas Vázquez a dalt, van dominar i van acumular arribades a la porteria d'una Cultural Leonesa que no va canviar el pla tot i el gol encaixat, i es va mostrar en tot moment com un equip molt atrevit. I és que els locals, que militen a segona B, van intentar sempre jugar la pilota des del darrere, fet que els va causar algun disgust per la pressió de l'equip madridista, però, sobretot en la segona part, van generar ocasions i van posar a prova Kiko Casilla. Abans els blancs havien resolt ja. Marco Asensio, encara en el primer temps, va fer el segon, i ja ha marcat en totes les competicions –i en els debuts– que ha disputat aquest curs. Just després del descans, Morata va obrir una escletxa, finalitzant una passada de James, i poc després, de nou Asensio, amb un xut llunyà, i el mateix Morata, assistit una altra vegada pel colombià, van fer el quart i el cinquè.
Torna Fabio Coentrão
537 dies després –cessió al Mònaco i una greu lesió muscular pel mig–, el lateral portuguès va tornar a jugar amb la samarreta del Madrid. Va disputar l'última mitja hora del matx, temps suficient per veure com en el festival dels de Zidane s'hi colava Nacho, que amb una maca rematada de volea des de l'interior de l'àrea gran que va entrar per l'escaire va ampliar encara més l'avantatge. En el tram final, Benja, culminant una deixada enrere de Forniés, va premiar la insistència dels locals anotant el gol de l'honor, i Mariano, per als visitants, va tancar la golejada i amb un cop de cap va fer el setè.

LES FRASES CULT. LEONESA 1 R. MADRID 7

16ns de final
Anada
C. Leonesa - R. Madrid
1-7
Toledo Vila-real
30/11
Formentera - Sevilla
30/11
Hèrcules - Barça
30/11
Guijuelo - Atlético
30/11
Racing - Athletic
30/11
UCAM Múrcia - Celta
30/11
Còrdova - Màlaga
30/11
Valladolid - Real S.
30/11
Nàstic - Alavés
30/11
Osca - Las Palmas
30/11
Alcorcón - Espanyol
30/11
Sporting - Eibar
30/11
Granada - Osasuna
30/11
Leganés - València
30/11
Betis - Deportivo
30/11
CULTURAL LEONESA: Palatsí, Bastos, Forniés, Zuiverloon, Garrido, Mario Ortiz, Yeray, Álex Gallar, Antonio Martínez (Jorge Ortí, 19'), Julen Colinas (Benja, 55') i Toni Villa (Touré, 62'). REAL MADRID: Casilla, Danilo (Coentrao, 58'), Pepe, Nacho, Carvajal (Kovacic, 69'), Kroos, Isco (Mariano, 63'), James Rodríguez, Marco Asensio, Lucas Vázquez i Morata. GOLS: 0-1 (6') Zuiverloon, en pròpia porteria. 0-2 (32') Marco Asensio. 0-3 (46') Morata. 0-4 (53') Marco Asensio. 0-5 (55') Morata. 0-6 (68') Nacho. 1-6 (84') Benja. 1-7 (92') Mariano. ÀRBITRE: Trujillo Suárez (col·legi canari). Va ensenyar targeta groga al local yeray i al visitant Kroos.

MARCO ASENSIO

Estic més orgullós que mai de l'equip. Hem fet coses molt bé però el Madrid no perdona els errors
Rubén de la Barrera
Tècnic de la CULTURAL LEONESA

LA DADA

Sabíem que era important entrar bé i hem fet un partit seriós. La victòria és lògica
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
El mallorquí va tornar a marcar i ha fet gol en totes les competicions que ha disputat amb el Madrid
329
dies després
el Madrid va tornar a jugar la copa. El club blanc va ser eliminat per l'alineació indeguda de Txérixev al camp del Cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)