Més futbol

Semifinals a tocar

Copa. Amb una efectivitat notòria, l'Atlético de Madrid va deixar gairebé resolta l'eliminatòria contra un Eibar apàtic i sense resposta

ATLÉTICO 3 EIBAR 0

ATLÉTICO DE MADRID:Moyà, Filipe Luis, Giménez, Savid, Juanfran, Saúl, Koke, Gaitán (Godín, 77'), Carrasco (Gabi, 66'), Griezmann i Correa (Kevin Gameiro, 63').EIBAR:Yoel, Alejandro Gálvez, Lejeune, Ander Capa, Christian Rivera, Gonzalo Escalante (Imanol Sarriegui, 74'), Bebé, Adrián González (Sergi Enrich, 65'), Fran Rico, Inui (Luna, 65') i Rubén Peña.GOLS:1-0 (28') Griezmann. 2-0 (60') Correa. 3-0 (68') Kevin Gameiro.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià). Va ensenyar targeta groga al local Saúl i als visitants Alejandro Gálvez, Fran Rico i Gonzalo Escalante.

L'Atlético de Madrid, amb un onze més ofensiu de l'habitual, va posar peu i mig en les semifinals en superar un Eibar timorat que només va aguantar dempeus la primera mitja hora de partit. Amb Carrasco actuant de segona punta al costat de Griezmann i Correa situat a la banda dreta, el conjunt de Simeone va veure's afavorit d'una errada en la sortida de Yoel que el mateix Griezmann no va perdonar per fer l'1-0 de cap. El gol va deixar tocat anímicament l'equip de Mendilibar, que poc després de la represa veuria com Correa ampliava la diferència amb el segon gol de la nit, en recollir una pilota morta a l'àrea petita després d'una acció personal de Carrasco. Tot i no mostrar un joc excessivament fluid, els colchoneros van destacar per una efectivitat notòria de cara a porteria, com ho va palesar Gameiro poc després de la seva entrada, en un servei de cantonada en què els locals van tocar tres cops la pilota amb el cap davant la passivitat rival abans que el davanter francès arrodonís el triomf i gairebé l'eliminatòria.

LA FRASE

No va ser tan fàcil com reflecteix el marcador, va ser un partit molt bo
Diego Pablo Simeone
entrenador de l'atlético
Alcorcón - Alavés
0-2
Madrid - Celta
1-2
Atlético - Eibar
3-0
Real Sociedad - Barça
0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)