Internacional

Brady dispara amb bala

Premier League. Una brillant execució de falta de l'irlandès frena un Chelsea encallat en la teranyina defensiva del Burnley en la segona meitat

No hi havia núvols sobre el cel del Chelsea fins que Robbie Brady va fregar la llàntia. El líder ja guanyava, dominava amb autoritat, havia aconseguit penetrar en la nodrida defensa del Burnley en repetides ocasions, Kanté i Matic dominaven la zona ampla. Diego Costa estava integrat en el joc col·lectiu. Havien aparegut tant Hazard com Pedro. Especialment el canari, que, aprofitant una transició ràpida dels londinencs, havia aconseguit perforar la porteria de Heaton per posar el Chelsea a la pista de llançament. Però els detalls canvien partits i la cama esquerra de Brady, també. Quirúrgic, portentós a pilota aturada, l'irlandès va posar una falta a l'escaire dret de Courtois, una paràbola dibuixada amb malícia, capaç de superar el vol del gegant belga i d'instal·lar-se a la porteria d'un Chelsea que va canviar el gest.

El Burnley es va envalentir sota l'aiguaneu que va castigar Turf Moor durant tot el partit. Va poder agitar encara més la tarda del Chelsea amb una bona pilota filtrada per Joey Burton que Lowton va estavellar contra la cama de Courtois i a partir del gol va defensar amb molt més orgull el resultat, agrupant-se molt a prop de la porteria de Heaton i fent naufragar un Chelsea sense arguments per penetrar en la defensa dels clarets. Antonio Conte, en una maniobra habitual en les segones parts, va intentar donar llum a les ofensives del seu equip fent entrar Cesc Fàbregas, però el català ahir no va poder canviar la panoràmica del partit i les possibilitats del Chelsea d'endur-se els punts del Lancashire es van reduir a un xut d'Azpilicueta des de la frontal que va marxar lleugerament desviat. Una tarda pàl·lida del líder, que no va poder donar una nova queixalada a la Premier, però que es pot permetre dies com els d'ahir a Burnley.

El Leicester segueix en caiguda lliure

El campió va enllaçar ahir al Liberty Stadium de Gal·les la seva cinquena derrota consecutiva en la lliga que l'acosta perillosament a la zona de descens de la Premier. Dos defenses, Mawson i Martin Olsson, van marcar els gols per a un Swansea que respira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)