Internacional

L'històric Lincoln City

FA Cup. El conjunt de la cinquena divisió tomba el Burnley i es converteix en el primer equip de la ‘Non-League' que jugarà els quarts de copa en l'últim segle

La FA Cup és la competició de les grans històries, però ja feia temps que no se'n veia una de la magnitud de la del Lincoln City, equip de la cinquena divisió que disputarà els quarts de final de la torneig més antic del planeta després de superar un equip de la Premier League, el Burnley, i a fora, a Turf Moor.

Des del 1914, fa més d'un segle, que un equip del que a Anglaterra anomenen Non-League, és a dir els clubs que no pertanyen a les quatre primeres categories i que no són plenament professionals, accedeix a les eliminatòries finals de la FA Cup. El Lincoln, a més, ho va fer amb un final ple d'èpica. Va fer sonar la campana en l'últim instant gràcies a un gol del defensa Sean Raggett, i va profanar un estadi, Turf Moor, on el Burnley no perdia des del novembre, on el Chelsea s'havia deixat dos punts feia set dies i on els 3.210 aficionats del modest Lincoln van poder celebrar una fita històrica.

El City, al desempat

Pep Guardiola sumarà un partit més al recargolat calendari del seu Manchester City després de no poder imposar-se en la visita al Huddersfield Town, de la segona divisió, que en la primera meitat va tenir alguna ocasió per foradar la porteria de Claudio Bravo, ahir titular en un City amb algunes rotacions. Guardiola va intentar agitar el matx en el tram final amb l'entrada de De Bruyne i de Leroy Sané, però no va poder canviar el signe del partit.

El Chelsea no falla

El líder de la Premier League ja està entre els vuit finalistes de la copa després de desempallegar-se sense problemes del Wolverhampton al Molineux Stadium. Pedro, apareixent tot sol al segon pal i rematant una bona centrada de Willian, va alimentar la seva bona temporada amb el Chelsea mentre que Diego Costa, amb el partit ja a les acaballes, va marcar el seu setzè gol aquesta temporada per rubricar l'accés del conjunt de l'oest de Londres als quarts de final de la FA Cup.

FA Cup
5a eliminatòria
Burnley - LINCOLN CITY (5a)
0-1
0-1 (89') Raggett
MIDDLESBROUGH - Oxford U. (3a)
3-2
1-0 (26') Leadbitter (p.). 2-0 (34') Gestede. 2-1 (64') Maguire. 2-2 (65') Toni Martínez. 3-2 (86') Stuani.
Huddersfield T. (2a) - Man. City
0-0
MILWALL (3a) - Leicester C.
1-0
1-0 (90') Cummings.
Wolves (2a) - Chelsea
0-2
0-1 (65') Pedro. 0-2 (89') Diego Costa.
Fulham (2a) - Tottenham
15 h (Tdp)
Blachburn (2a) - M. United
17.15 h (Tdp)
Sutton U. (5a) - Arsenal
d, 20.55 h (Tdp) *Entre parèntesis la categoria dels equips que no són de la Premier
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)