1a divisió

La màgia de Jovetic desactiva un bon Eibar

1a divisió. El montenegrí entrega dues assistències, la primera a Sarabia després d'una maniobra d'alta escola, per deixar els punts al Pizjuán en una nit no gaire inspirada del Sevilla

SEVILLA 2 EIBAR 0

SEVILLA:Sergio Rico, Mercado (Mariano, 46'), Lenglet, Rami, Sergio Escudero, N'Zonzi, Pablo Sarabia, Franco Vázquez, Nasri (Kranevitter, 70'), Jovetic i Ben Yedder (Vitolo, 59').EIBAR:Yoel, Capa, Dos Santos, Lejeune, Arbilla (Antonio Luna, 66'), Fran Rico, Escalante, Peña (Nano, 81'), Adrián (Bebé, 66'), Pedro León i Enrich.GOLS:1-0 (30') Sarabia. 2-0 (91') Vitolo.ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Targetes grogues a Escudero, Mariano, Arbilla, Fran Rico.

Una fogonada de talent de Stevan Jovetic va ser suficient per desconnectar un Eibar endollat i perquè, a les portes del retorn de la Champions, el Sevilla segueixi enganxat a la cursa per la lliga.

L'equip de Jorge Sampaoli no va ser fluid. Jugadors com Nasri o Franco Vázquez, habitualment molt protagonistes en el joc sevillista, van pesar poc, i als andalusos els va costar desfer-se de la pressió constant d'un Eibar que es va mantenir enganxat al partit com una paparra fins al final.

Jovetic va irrompre enmig de l'espessor del seu equip per començar a decantar el partit amb una maniobra formidable, trepitjant la pilota i fent una bicicleta per guanyar la línia de fons, per obtenir el pam que necessitava per enviar la pilota al segon pal, on Sarabia l'esperava per rematar la jugada.

Malgrat que l'Eibar va exhaurir vies per trobar l'empat, amb l'entrada d'efectius ofensius com Bebe o Nano, els bascos no van trobar l'encert que sí que va tenir el Sevilla per liquidar el partit al final, quan novament Jovetic va comandar un contraatac i va entregar el gol en safata ara a Vitolo, que va superar Yoel amb una pragmàtica rematada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)