1a divisió

Reacció sevillista a pilota aturada

1a divisió. El Sevilla s'adjudica el derbi remuntant amb un gol amb polèmica per fora de joc d'N'Zonzi

betis 1 sevilla 2

BETIS:Adán, Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca (Jonas Martin, 75'), Durmisi, Petros (Felipe Gutiérrez, 89'), Rubén Pardo, Dani Ceballos, Rubén Castro i Sanabria (Álex Alegria, 75').SEVILLA:Sergio Rico, Mercado, Pareja, Rami, Sarbia (Ben Yedder, 46'), N'Zonzi, Nasri, Sergio Escudero, Franco Vázquez (Iborra, 46'), Vitolo i Jovetic (Joaquín Correa, 83').GOLS:1-0 (36') Durmisi. 1-1 (56') Mercado. 1-2 (76') Iborra.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Targetes grogues a Tosca, Piccini, Jonas Martin, Pareja, N'Zonzi i Sarabia

El Sevilla regna a la capital d'Andalusia. Malgrat una primera part defectuosa en què el Betis va aprofitar el seu domini per avançar-se en el marcador mitjançant Durmisi, el conjunt de Jorge Sampaoli va reaccionar i va acabar capgirant la història després de la represa.

Els canvis del tècnic de Rosario en el descans van tenir efecte i sobretot l'entrada de Vicente Iborra va acabar sent decisiva. El valencià va originar amb una rematada de cap el gol de l'empat, obra de Gabriel Mercado, que ja va marcar en el derbi de la primera volta al Pizjuán, i va materialitzar la remuntada faltant un quart d'hora, gràcies a una nova acció a pilota aturada que, això sí, hauria d'haver estat invalidada per un fora de joc previ d'N'Zonzi. “El més just era un empat. No vull utilitzar-ho com a excusa, però el fora de joc és rellevant”, va lamentar el tècnic bètic, Víctor Sánchez del Amo.