Internacional

Territori Mourinho

Copa de la lliga. Un doblet d'Ibrahimovic permet al United alçar-se amb el segon títol del curs davant un valent Southampton a qui van anul·lar un gol legal amb 0-0

man. united 3 southampton 2

MAN. UNITED:De Gea, Rojo, Smalling, Bailly, Valencia, Pogba, Ander Herrera, Martial (Fellaini, 90'), Lingard (Rashford, 77'), Mata (Carrick, 46') i Ibrahimovic.SOUTHAMPTON:Forster, Bertrand, Yoshida, Stephens, Cédric Soares, Davis (Rodriguez, 90'), Oriol Romeu, Redmon, Ward-Prowse, Tadic (Boufal, 77)' i Gabbiadini (Long, 83').GOLS:1-0 (19') Ibrahimovic. 2-0 (38') Lingard. 2-1 (45') Gabbiadini. 2-2 (48') Gabbiadini. 3-2 (87') Ibrahimovic.ÀRBITRE:Andre Marriner (anglès). Grogues a Ander Herrera, Lingard, Stephens, Oriol Romeu i Redmond.

Als 35 anys, Zlatan Ibrahimovic continua demostrant una ambició i una fam de triomf fora de dubtes. Entestat a regnar en el futbol anglès, el punta suec va tornar a erigir-se en l'heroi que va permetre al United coronar-se campió de la copa de la lliga i, de retruc, donar una empenta més al projecte de Mourinho a Manchester. Disposat a posar fi a una sequera de títols de 41 anys, el Southampton no va ser un mer convidat de pedra a la cita de Wembley. El conjunt de Claude Puel, que es presentava a la final sense haver encaixat un sol gol en tota la competició, va fer aflorar el seu orgull i combativitat des del primer minut. Gabbiadiani, l'altre protagonista de la final amb un doblet, va veure com el col·legiat li anul·lava un gol legal en el minut 10 de partit per un fora de joc inexistent. La possessió, les ocasions i el joc queien amb el pas dels minuts del bàndol dels saints, però Ibra, en la primera aproximació del United, va superar Forster amb un llançament de falta. A l'altra banda del camp, De Gea es convertia en un mur davant de Ward-Prowse i Tadic poc abans que Lingard clavés un nou punyal al Southampton completant una bona acció col·lectiva. Ferit en el seu orgull, la fe de Gabbiadini canviaria el guió de la final amb dues dianes gairebé consecutives, l'una abans del descans i l'altra poc després de la represa. L'entrada de Carrick en el lloc de Mata no donaria l'equilibri esperat en el conjunt de Mourinho contra un rival desbocat sobre l'àrea de De Gea. Oriol Romeu, amb un cop de cap al pal, i Redmond haurien pogut donar la glòria als saints.

Finalment, però, seria Ibra qui signaria la rendició del Southampton quatre minuts abans del final, rematant de cap una mil·limètrica centrada d'Herrera. Segon títol de l'era Mourinho, que suma quatre títols de copa de la lliga i iguala amb Brian Clough i Alex Ferguson.

LA DADA

4
copes de la lliga
en quatre finals disputades suma Mourinho, igualant Brian Clough i Alex Ferguson.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)