1a divisió

Canvi de rumb a Màlaga

1a divisió. El club andalús acomiada ‘El Gato Romero', que només havia sumat una victòria en deu jornades, i contracta Michel

El Màlaga ha decidit fer un cop de volant davant dels mals resultats recollits per Marcelo El Gato Romero, substitut de Juande Ramos a mitjan desembre i que en deu jornades de lliga havia aconseguit una victòria, dos empats i set derrotes. D'aquesta manera, el club andalús va anunciar ahir d'una tacada el comiat del preparador uruguaià i el fitxatge de Michel fins a la temporada 2017/18.

Està previst que el tècnic madrileny, que estava sense equip després d'haver orientat la passada campanya el Marsella, dirigeixi aquest matí el seu primer entrenament i sigui presentat a la tarda. “És un honor per a mi unir-me a aquest gran club. Feliç i amb ganes de treballar”, va explicar Michel a les xarxes socials. El Màlaga ocupa el quinzè lloc en la classificació i està 7 punts per sobre de les posicions que marquen el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)