Internacional

La sensació no s'atura

Ligue 1. Kylian Mbappé, de 18 anys, comanda amb un doblet el triomf del líder Mònaco i acumula dotze dianes en només onze partits de lliga

Kylian Mbappé segueix enlluernant. La sensació del futbol francès, de només divuit anys i que va impactar en l'última eliminatòria de lliga de campions contra el City, va tornar a fer una actuació portentosa, liderant amb un doblet el triomf del Mònaco (0-3) al feu del Caen. El conjunt de Leonardo Jardim segueix instal·lat en la primera posició, perseguit pel PSG, que també va guanyar (2-1) l'Olympique de Lió i és a tres punts. Els monegascos, doncs, continuen amb el seu dolç moment –12 jornades sense perdre amb 10 victòries i 2 empats– i amb la seva estrella emergent exhibint-se. Mbappé, que ja suma dotze dianes en la lliga en només onze partits –dinou en totes les competicions–, va marxar aplaudit ahir per l'afició rival quan va ser substituït en el minut 87 d'un matx decidit amb dos gols seus i un de Fabinho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)