Internacional

Deulofeu posa el picant

Amistós. El de Riudarenes provoca un penal i marca un gol per impulsar la victòria d'una selecció espanyola superior a França a Saint-Denis. El sistema de videoarbitratge VAR, protagonista de nou

frança 0 espanya 2

FRANÇA:Lloris, Jallet, Koscielny, Umtiti, Kurzawa, Kanté, Rabiot (Bakayoko, 46'), Tolisso (Lemar, 80'), Griezmann, Mbappé (Giroud, 65') i Gameiro (Dembélé, 80').ESPANYA:De Gea, Carvajal, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Koke (Ander Herrera, 74'), Iniesta (Thiago Alcantara, 53'), Isco (Silva, 53'), Pedro (Deulofeu, 67') i Morata.GOLS:0-1 (68') Silva de penal. 0-2 (78') Deulofeu.ÀRBITRE:Felix Zwayer (alemany). Grogues a Jallet i Rabiot.

Espanya va tornar a l'escenari del crim, allà on Itàlia la va apartar de l'Eurocopa, on el cicle de Vicente del Bosque a la banqueta de la roja es va esgotar, a una París que examinava el nou govern de Julen Lopetegui. I contra una França sempre esplendorosa a Saint-Dennis, incentivada pel debut com a titular del portentós Kylian Mbappé, Espanya va recuperar les seves arrels futbolístiques per tombar el conjunt del gall.

Ahir França no va inflar el pit. Mesquina, amb poques ganes d'assumir protagonisme, l'equip de Deschamps va decidir esperar per intentar picar al contraatac i va acabar sucumbint, víctima de la bona sintonia de futbolistes com Koke, Iniesta i Isco, capaços d'encapçalar possessions ràpides de pilota, de fer un equip curt a partir de la possessió i de canviar de ritme amb l'arribada dels laterals i les solucions en profunditat d'un Pedro molt actiu. Així, Espanya va marcar el tempo. França va intimidar amb una arribada en què Mbappé va obligar De Gea a lluir reflexos i Piqué va haver d'avortar una rematada de Koscielny que ja havia superat el porter del Manchester United. Però més enllà d'arribades puntuals, va ser la roja la que va tenir el partit en el radar. Iniesta va disposar de fins a dues ocasions per superar Lloris en la primera meitat, i fins i tot el nou sistema de videoarbitratge, conegut com VAR, un suport tecnològic que ja es va utilitzar en l'últim mundial de clubs i que la FIFA vol polir de cara al mundial de Rússia, va acabar donant un cop de mà a l'equip de Lopetegui. Primer va invalidar un gol de Griezmann per fora de joc que l'àrbitre havia validat i poc després va acabar fent pujar al marcador un del Deulofeu que el col·legiat havia decidit anul·lar. Abans, el mateix Deulo, fogós com de costum en la seva segona aparició com a internacional, havia estat víctima d'un dubtós penal de Koscielny que Silva havia facturat, donant forma a una victòria que d'alguna manera impulsa i reforça el mètode Lopetegui, disposat a recuperar els millors aromes del combinat estatal i que ell mateix també havia aconseguit cultivar amb la sub-21.

Amistosos
Rússia - Bèlgica
3 - 3
1-0 (3') Vasin. 1-1 (17') Mirallas (p.). 1-2 (42') Benteke. 1-3 (45') Benteke. 2-3 (45') Benteke. 2-3 (74') Mariantxuk. 3-3 (90') Bukharov.
Estònia - Croàcia
3 - 0
1-0 (1') Luts. 2-0 (81') Vassiljev. 3-0 (84') Zenjov.
Albània - Bòsnia
1 - 2
0-1 (7') Dzeko (p.). 0-2 (42') Lulic. 1-2 (68') Balaj.
Egipte - Togo
3 - 0
1-0 (49') Kahraba. 2-0 (56') Ahmed El Sheikh. 3-0 (63') Mohamed Elneny.
Camerun - Guinea
1 - 2
0-1 (21') Camara. 1-1 (31') Toko Ekambi. 1-2 (45') Kamano.
Àustria - Finlàndia
1 - 1
1-0 (62') Arnautovic. 1-1 (76') Jensen.
Holanda - Itàlia
1 - 2
1-0 (10') Romagnoli en pròpia porteria. 1-1 (11') Éde. 1-2 (32') Bonucci..
Rep. Irlanda - Islàndia
0 - 1
0-1 (21') Magnusson.
Portugal - Suècia
2 - 3
1-0 (18') Cristiano Ronaldo. 2-0 (34') Granqvist en pròpia porteria. 2-1 (57') Claesson. 2-2 (76') Claesson. 2-3 (90') Cancelo, en pròpia porteria.
França - Espanya
0 - 2
0-1 (68') David Silva (p.). 0-2 (77') Deulofeu.

Pjaca accentua una tarda grisa de Croàcia

Croàcia va caure derrotada per sorpresa a Estònia (3-0), però sobretot va haver de lamentar la lesió de l'extrem de la Juve Marko Pjaca. “Ha estat un cop dur per a tot l'equip, i a més sembla que la lesió pot ser seriosa”, va reconèixer el seleccionador del conjunt balcànic, Ante Cacic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)