Internacional

Una tarda per a la lliga

Premier League. Dia transcendental per a la definició del títol: el Chelsea visita l'Everton, el rival més complicat que li queda, mentre que el Tottenham rep l'Arsenal

Falten cinc partits per a l'acabament de la Premier League, i avui és un dia clau, d'aquells que poden marcar l'esdevenidor de la competició. El Chelsea, el líder amb quatre punts d'avantatge respecte al Tottenham, que és el segon classificat, visita avui l'Everton, en el partit a priori més difícil que li queda. Una ensopegada blue, amanida amb una victòria dels spurs, que reben l'Arsenal, ajustaria la lluita pel títol. “En aquest moment de la temporada, cada partit és duríssim per moltes raons. Tens molta pressió, saps que has de guanyar... Quan has de jugar amb aquests objectius no és senzill”, va explicar Antonio Conte, tècnic del Chelsea, en la prèvia. “Però estem preparats. Hem treballat molt per lluitar pel títol i ho donarem tot per aconseguir-ho”, va afegir l'italià.

Un bon resultat del Chelsea a Goodison Park seria un cop d'efecte. I és que el líder juga en un feu complicadíssim: en tota la lliga l'Everton només ha perdut un partit a casa, on encadena vuit triomfs consecutius. “Volem mantenir el nostre bon moment a casa, on estem molt forts. Sabem què necessitem per enfrontar-nos al millor equip de la Premier”, va manifestar Ronald Koeman, preparador dels toffees.

Amb molta atenció al matx que es disputarà a Merseyside estaran a White Hart Lane, on mitja hora després que s'acabi, començarà el derbi londinenc entre el Tottenham i l'Arsenal. Una jornada rodona acostaria els homes de Mauricio Pochettino a dos punts del lideratge, quan en faltarien dotze per disputar-se, però si fos al contrari podria enterrar definitivament les seves aspiracions. “Estaria molt decebut si no guanyem el títol. El meu objectiu és guanyar cada partit i intentar aconseguir la Premier League”, va expressar l'entrenador dels spurs que l'any passat ja van lluitar pel títol amb el Leicester però van cedir aviat. “Hem après molt i hem millorat molt”, va indicar Pochettino, que com el Chelsea té un compromís d'altura. A més de la rivalitat que hi ha, els gunners es juguen la classificació per a la Champions League, en què encara no han dit l'última paraula. “Ells són favorits”, va manifestar Arsène Wenger sobre el derbi en què seguirà apostant pel 3-4-3 que tan bons resultats li ha donat en els darrers enfrontaments.

Descens del Sunderland

L'equip dirigit pel tècnic David Moyes va certificar ahir amb una derrota (0-1) contra el Bournemouth el descens al Championship. És el primer equip que perd la categoria en aquesta Premier League.

LA FRASE

Estem preparats. Hem treballat molt per lluitar pel títol i ho donarem tot per aconseguir-lo
Antonio Conte
TÈCNIC DEL CHELSEA

LA DADA

2
punts
és la distància a la qual es podria posar avui el Tottenham del Chelsea si els ‘spurs' guanyen i els ‘blues' perden
EVERTON - Chelsea
Jornada 35. Avui (15.05 h)
Chelsea - MIDDLESBROUGH
Jornada 36. 8/5/17
WEST BROMWICH- Chelsea
Jornada 37. 12/5/17
Chelsea - WATFORD
Jornada 28 (Ajornat). 15/5/17
Chelsea - SUNDERLAND
Jornada 38. 21/5/17
Tottenham - ARSENAL
Jornada 35. Avui (17.30 h)
WEST HAM- Tottenham
Jornada 36. 5/5/17
Tottenham- MAN. UNITED
Jornada 37. 14/5/17
LEICESTER - Tottenham
Jornada 34 (ajornat). 18/5/17
HULL - Tottenham
Jornada 38. 21/5/17
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)