1a divisió

L'agonia del descens

1a divisió. El Leganés deixa escapar l'ocasió de certificar la salvació i amb la derrota manté viu l'Sporting, a sis punts dels madrilenys a tres jornades del final

CELTA 0 ATHLETIC 3

CELTA:Sergio, Lemos, Sergi Gómez, Fontàs, Roncaglia, Wass (Pape Cheikh, 61'), Díaz, Hjulsager (Guidetti, 70'), Jozabed (Señé, 79'), Bongonda i Beauvue.ATHLETIC:Kepa, De Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga, San José, Beñat (Mikel Rico, 77'), Lekue, Raúl García (Iturraspe, 82'), Muniain (Aduriz, 84') i Williams.GOLS:0-1 (35') Raúl García. 0-2 (50') Raúl García. 0-3 (83') Mikel Rico.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Targetes grogues a Fontàs i Laporte.

OSASUNA 2 DEPORTIVO 2

OSASUNA:Sirigu, Buñuel (Javi Flaño, 77'), Oier, Steven, Fuentes (Berenguer, 23'), Clerc, Fausto (De las Cuevas, 77'), Causic, Torres, Kodro i Sergio León.DEPORTIVO:Lux, Juanfran, Albentosa, Arribas, Fernando Navarro, Guilherme, Borges, Gama (John, 62'), Çolak (Carles Gil, 78'), Luisinho (Moreno, 88') i Andone.GOLS:1-0 (4') Steven. 1-1 (18') Guilherme. 1-2 (70') Guilherme. 2-2 (78') Juanfran, en pròpia.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Targetes grogues a Oier, Buñuel, Arribas, Albentosa i Guilherme

BETIS 1 ALAVÉS 4

BETIS:Adán, Durmisi, Tosca, Mandi (Nahuel, 63'), Pezzella, Rafa Navarro, Rubén Pardo (Brasanac, 83'), Ceballos, Joaquín, Álex Alegría i Rubén Castro.ALAVÉS:Ortolà, Raúl García, Feddal, Ely, Alexis, Vigaray (Theo, 60'), Krsticic, Torres, Sobrino (Katai, 82'), Romero (Edgar Méndez, 63') i Santos.GOLS:1-0 (12') Rubén Pardo. 1-1 (48') Krsticic. 1-2 (54') Sobrino. 1-3 (58') Santos. 1-4 (94') Katai.ÀRBITRE:Ocón Arráiz (col·legi de la Rioja). Targetes grogues a Álex Alegría, Alexis, Krsticic, Torres i Romero.

EIBAR 2 LEGANÉS 0

EIBAR:Yoel, Juncà, Lejeune, Ramis, Capa, Christian Rivera (Arbilla, 60'), Dani García, Inui, Adrián (Sergi Enrich, 60'), Pedro León i Kike (Rubén Peña, 82').LEGANÉS:Herrerín, Diego Rico, Pablo Ínsua, Mantovani, Bustinza, Erik Morán, Rubén Pérez, Machís (Szymanowski, 65'), Gabriel (Luciano, 63'), El Zhar (Bueno, 77') i Guerrero.GOLS:1-0 (62') Kike. 2-0 (66') Sergi Enrich.ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Targetes grogues a Pedro León, Mantovani i Erik Morán.

L'agonia per saber quin serà l'equip que acompanyarà l'Osasuna i el Granada a segona la propera temporada haurà d'esperar com a mínim una jornada més. La derrota del Leganés a Ipurua, sumada a l'empat del Deportivo a Pamplona, permet a l'Sporting mantenir un bri d'esperança de seguir somiant en la permanència. L'empresa, però, s'albira una missió gairebé impossible per als de Rubi, sense marge d'error ja que a falta de tres jornades per al final es troben a sis punts de la salvació. De fet, l'Sporting podria certificar el descens a la categoria de plata el pròxim cap de setmana, sempre que no sigui capaç d'igualar el resultat del Leganés, l'equip que el precedeix en la taula classificatòria i que en el seu proper compromís se les haurà amb un Betis que ja no s'hi jugarà res. El Deportivo, de la seva banda, en farà prou amb un empat contra l'Espanyol per segellar la salvació.

Europa, tot per decidir

L'Athletic no va acusar la pressió dels triomfs del Vila-real i la Real Sociedad i va resoldre el seu compromís sumant els tres punts de Balaídos. D'aquesta manera, la lluita per l'Europa League continua molt ajustada, amb una diferència entre els tres candidats de dos punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)